|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה עם התמרים החומים ועושים את זה ככה:
באופן כללי כל שייק שאתם עושים אפילו אם זה רק חלבון אז קודם מראש שמים את הקרח והמים\חלב חשוב לא לשים יותר מידי מים\חלב כי הקרח בעצם נהיה מיים (לשים מיים\חלב עד שזה עובר בסנטימטר את הקרח) ואם יש עוד דברים קשים אז שמים אותם גם (המקרה שלנו זה התמרים) מפעילים - יש לכסות כי זה מביא קפיצה על ההתחלה ואחרכך בזמן שזה עובד כבר אפשר לפתוח את המכסה כי זה לא קופץ יותר ומוסיפים בזמן העבודה את כל הדברים הרכים כמו אבקה \יוגורט \חמאת בוטנים\ פירות וכו ככה שהדברים הקשים נטחנים ומתערבבים אם המיים ושאר הדברים הקלים יותר לעירבוב מתווספים ויותא שייק עם כמה שפחות קצף וללא גושים
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא אוהב לשתות את ה ש'ש לא מבושלת, אבל מבושלת לוקח הרבה זמן לאכול וזה גם משביעה אותך מהר ואז אין כוח לאכול משהו אחר,
אני מצאתי פתרון נחמד, אני מכניס 100 גרם ש'ש לבלנדר נותן לזה איזה כמה שניות להטחן שם, ואז יוצאת אבקה כזו, בקיצור שופכים את האבקה לכוס חלב ובשלוק אחד אתה גומר את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז למה שלא תמלא את הבלנדר פול ווליום בשועלים ותעשה לעצמך שק אבקת שועלים בצד? אני שם תשועל שלי בבלנדר עם כמות קטנה של חלב נותן לזה כמה דקות בתוך החלב ורק אחרי זה מוסיף עוד חלב ואת שאר השטיות וגורס ואז זה יוצא טוב ולא דייסתי כזה לקראת הסוף
![]() |
![]() |
#24 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לגבי גובה קרח : נוזלים... לפחות באלכוהול זה שונה (למרות שהעקרון אמור להיות משקה ברד) והקרח אמור לעבור בכ-ס"מ את הנוזלים. בשייקים זה תלוי ברמת הסמיכות / "ברדיות" הרצויה...
|
![]() |
![]() |