|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() התבלבלת נמרוד,
האימון אחד זה איתי. ה400 קלוריות זה אני
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() hit תן קישור אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() וגם לmax-ot הזה?????? תנו קישורים אנשים ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() High Intensity Training
HIT זה 2-3 אימונים בשבוע. 30-40 דקות כל אימון. האימון חייב להתבצע באינטנסיביות גבוהה כלומר הרמות מהירות, מנוחות קצרות בין כל חזרה ובין כל סט, כל אימון לנסות להגביר את המשקל או את מספר החזרות המבוצע בכל תרגיל. בנוסף חייבים להגיע לכשל בכל סט ולעשות חזרות מלאות עם טכניקה מלאה. בעצם HIT נשמע דווקא די טוב אבל לא לפרק זמן ארוך מדי. ו-HST לא נשמע כל כך טוב. Maximum Overload Training MAX-OT דומה ל-HIT. עם ההבדלים הבאים: 5 אימונים בשבוע (מראשון עד חמישי), בכל אימון עבודה על 1-2 קבוצות שרירים, 6-9 סטים לכל קבוצת שרירים, 4-6 חזרות בכל סט, 2-3 דקות מנוחה בין כל סט, לנסות להגיע ל-"כשל חיובי" כלומר למספר החזרות המקסימאלי שמבוצע בלי עזרה חיצונית. בשאר הפרמטרים התכנית הזו היא כמו HIT. יש עוד מלא הסברים ל-2 התכניות, אבל זה בעקרון מה שצריך לדעת באופן מעשי. על HIT קראתי ב-bb.com ויותר מידע על MAX-OT ניתן למצוא כאן. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
רק כי אני חמוד: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4830 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() ההיקף שלי 42 ימין41 שמאל אח שלי ללא סטרואדים .......ותודה על ההסבר טקימהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() hit גיימר עשית את כל מה שרשמת שמה באמון אחד ואתה חוזר עליו 3 פעמים בשבוע אחי ?הבנתי נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תן קישור בעברית טקימה אם אפשררררר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תן קישור בעברית טקימה אם אפשררררר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() יוצא לך מכל שריר שמה סט אחד אחי אתה בטוח שזה יעיל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() ואני עושה את אותו אמון 3 פעמים בשבוע ?????וסורי שאני משגע אותך...זמן מנוחה בין כל שריר שאתה עובר אחי ??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שני רביעי שישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תשמע נשמע מקצר זמן אני יינסה תתוכנית נדווח תוצאות תודה ........מה עם הmax הזה יש דוגמא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |