![]() |
צריך עזרה דחוףףףף
יש לי בעיה בשעה טובה התחלתי ללמוד .. אני לומד כל יום חמישי מ8 בבוקר עד 6 בערב בנוסף שלישי אני לא יכול להתאמן בגלל שאני עובד כל היום ,מהלימודים אני חוזר גמור לגמרי ואין לי כוח להתאמן .......עד היום הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע :
ראשון: בייספס+חזה שני: גב שלישי מנוחה , רביעי: כתפיים+יד אחורית. חמישי : רגליים . דבר ראשון אני אשמח אם תתנו דעות על התכנית . ואין לי את יום חמישי עכשיו ואין לי שום סידור אחר .. תנו לי צורת אמונים מסודר??? 2.האם 4 פעמים להתאמן רצוף זה בסדר: יום שישי:בייספס+חזה שבת:גב ראשון : רגלים שני:כתפיים +יד אחורית אם למישהו יש רעיונות אחרים לתוכנית אחרת אני אשמח לקבל הצעות דחוףףףףףףףףףףף:diractor: |
תעשה ככה
יום שני חזה כתפיים ויד קדמית יום שלישי גב רגליים ויד קדמית יום שיש חזה כתפיים ויד אחורית יום שבת גב רגליים ויד קדמית |
הוא אמר שהוא לא יכול להתאמן יום שלישי
|
כמה זמן באופן כללי אתה מתאמן??
|
אני מתאמן משהו כמו שנתיים וחצי בערך שוקל 96 קילו 14 אחוז שומן אני מתאמן רציני אחי יש תגובות ??????????? אגב מה שאמר ori אח שלי לא לעניין התוכנית הזאתי .... יש תגובות אחרות ??????????????:helpsmilie:
|
גיימר אחלה יד אחי....מה הקוטר של היד ?
|
?????
|
ציטוט:
אני מציע לך לעבוד בHIT כל הגוף, תתאמן שני רביעי ושישי, תבדוק בלוגים את הלוג שלי יש שמה תוכנית HIT שאני עבדתי איתה בהצלחה אחי |
אני מציע לך לא לעבוד Hit...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וכשל דופק את הCNS. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שתי תכניות טפשיות. יותר טוב Max-ot זה מה שאני עושה עכשיו.
|
|
ציטוט:
|
במה זה כל כך טוב?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2) אותו דבר אתה יכול להגיד על סטרואידים: עזבו נתונים שעל הדף, לכו תזריקו ותראו מה יוצא ומה לא. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ