|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ולעבוד על כוח בתכנית כוח?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא ממש משנה מה הוא יעשה כל עוד הוא יעלה בהדרגה במשקלי הרמה בכל אימון/שבוע בווליום מספיק. גם מה שאתם הצעתם הוא בסדר, זה עניין של העדפה.
טווח החזרות משחק תפקיד משני מול המשחק במשקלים, הנפח הכולל של האימון יותר חשוב(יותר נכון משך הסטים, אבל זו כבר חפירה).
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אוקי...מקובל ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מקס יחתיכת אידיוט כשאתה במאזן קלורי נייטראלי אתה כן יכול להעלות במשקלים אם אתה מתחיל וגם אם אתה לא
מתחיל כך לפחות גיל גרנות אמר לי באימייל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
123
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ומאמן אישי
חדר כושר: The Place אזור
|
![]() למה חשבת שאני מתכוון? להחליף לחיצות ב"פרפרים"? אמרתי לשנות דברים בתוכנית. זה יכול להיות שיפועים, זה יכול להיות שימוש באביזרים אחרים - משקולות, מוטות, סמית', וכו', או מעבר לסוג תכנית אחרת או לצורת עבודה אחרת. הכל עפ"י צורך והמתאמן.
במקרה הזה ממש לא קיבלתי מספיק אינדיקציות האם הבנאדם נוהג לעבוד בrm נמוך, על איזה משקלים מדובר, האם הוא מיומן בדד-ליפט, בנט אובר וכו', ולכן לא ישר רצתי להציע דברים כמו s.s. ואגב, אין חוק שאומר לא להחליף תרגיל בסיסי... אל תהיה תקוע בשבלונה. זה נכון שאלו התרגילים הכי חשובים ואפקטיביים, ואני מאוד מעודד לבצע אותם. אבל אם נתקעים בהם, לא "חייבים" לבצע אותם מתחילת האימונים ועד יום מותך... אפשר גם לנסות ולשנות בהם משהו. לא קורה שום דבר מלהחליף תרגיל בסיסי לתקופה קצרה. מקסימום זה לא עזר. אני ראיתי שזה כן עובד בלא מעט מקרים אצל מתאמנים שזה נכון להם. (בעיקר ברמות הבינוניות+- רואים את זה) מה שכן זה לא ויכוח אמיתי, תכל'ס השיטות שלך נכונות, אני פשוט לא יודע אם הן מתאימות לבנאדם הספציפי הזה.
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אין חוק שאומר לא להחליף תרגיל בסיסי? אין חוק שאומר שצריך להתאמן עם משקל גבוה....אבל כדי להתקדם אתה לא תראה מישהו משחק עם 50% מהיכולת שלו... אם0 נתקעים בהם יש מספיק אופציות כדי לשבור את התקיעה מאשר להחליף אותם בתרגילים שלא יתנו כלום השינוי היחיד שאני חושב שהוא איכותי [אישית אני מעדיף אותו] זה לדוגמא במקום לחיצת חזה במוט לעבור לדאמבלים במקום בנט אובר לעבור למסור במקום לחיצת כתפיים במוט שוב...דאמבלים לא קורה שום דבר מלהחליף תרגיל בסיסי-בדיוק וזאת הבעיה במצב הטוב לא יקרה כלום במקרה הרע אתה תלך אחורה כשאתה אומר לשנות שיפועים אתה בעצם אומר-תחליף את התרגיל הבסיסי בתרגיל משליםשלא יתן לך כלום אולי אפשר להוריד מהנפח של התרגילים הבסיסיים [לדוגמא:במקום 5 סטים לעשות 3] ולהוסיף במקום הסטים שהורדת סטים של תרגילים משלימים נאמר:בכל אימון אתה עושה 3 סטים לחיצת חזה ונתקעת-תוריד סט אחד ותשים במקום לחיצת חזה בשיפוע שלילי/עליון אני מאמין שההתקדמות עדיין לא תהיה רצינית אבל זה עוד איכשהו אפשרי שתי האופציות שאני רואה בתור היעילות ביותר הן הדילואוד והמעבר לתכנית אימונים לכוח לצערי בקורס המדריכים מלמדים שצריך "לגוון" מידי פעם הבעיה היא שלא מלמדים ולא נותנים למאמן כלים איך לגוון אז ידידי...הגיוון הוא לא בתרגילים בד"כ אלא בתכניות.צריך לגוון בתכניות
|
![]() |
![]() |