|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם היה לי כוח לחפש הייתי מביא לך מחקרים מפה עד להדועה חדשה , שעשו השווה בין דיאטה קוטג'יאנית לרגילה , בדיאטה הרגילה הירידה הייתה יותר גדולה , הנק' היא שאתה לא צריך את זה , אני לא מבין למה אנשים מתעקשים , עם זה חושבים שאם הם יעשו חיטוב דל הם ירדו יותר , לא בשלב הזה חביבי.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לך להשקיע יותר באירובי פחות בדיאטה, תאכל שלילי ואל תהרוג את עצמך, אם תעשה אירובי את תרזה.
אם אתה עושה דיאטה קיצונית, הגוף שלך יתרגל והירידה תפסיק אחרי זמן מה, ושתתחיל לאכול שוב, אתה תשמין פי כמה, כי הגוף במצב קיצוני, זה מסביר גם את הבחור מלרדת בגדול, שזכה ועלה כפליים אחרי מה - שנה?... בטוח שמעת עליו ועכשיו הוא צריך לעבור ניתוח. ואם זה לא מספיק לנמק את העובדה הזאת, אנשים בשואה חיו מקליפות תפוחי אדמה ומ100-200 קלוריות ביום, כי הגוף במצב קיצוני מפתח דרכים לחסוך בהוצאת אנרגיה. אף פעם אל תעשה דיאטה קיצונית השריר יפגע הרבה יותר מחיטוב רגיל אפשר לחשוב יחסוך לך זמן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במעבר שאתה רוצה לעשות אין צורך בכאלה טריקים. תעשה חיטוב רגיל.
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך שטויות אחי ..
תעשה חיטוב רגיל .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כןכן , מה שתגיד .
![]() |
#28 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
=/ לא שמעת על העמסות? צ'יטים? הפסקה מדיאטות לשבועיים וחזרה אליהם? בספר יש הכל ובדיוק איך להסתדר עם הרגלי אכילה בתוך הדיאטה ואחרי אז בבקשה ממך תחסוך ממני אני לפחות טיפה מבין יותר מאותו אחד מלרדת בגדול. ובדיאטה כזאת השריר בד"כ נשמר יותר טוב מחיטוב רגיל ולא רק זה במקרים מסויימים המסה הרזה אפילו גדלה. ציטוט:
ואני רוצה בבקשה מחקרים שבדקו והוכיחו ש"דיאטות רגילות" מורידות יותר מדיאטות קטוגיאניות אם יש בכלל דבר כזה דיאטה רגילה |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא בטוח שהשריר יישמר יותר טוב, זה אינדיבידואלי, אם מישהו אומר לך שזה פועל עליו טוב לאו דווקא עלייך גם כן אבל בסדר מקווה שלא תמצא את עצמך במיון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע בכל דיאטה השריר נפגע ובד"כ השריר נפגע יותר מדיאטות רגילות כי הן לפרק זמן יותר ארוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מי אתה בכלל שאני אביא לך סימוכין? אתה לא רוצה להאמין , אל תאמין...
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() אהבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() לא מפחד , פשוט אני לא רואה סיבה שבן אדם עם 17 אחוז שומן יתחיל את החיטוב שלו עם 30 גרם פחמימות , כשהוא יכול לרדת בצורה יעילה יותר עם כמות יותר גדולה של פחמימות , בלי לפגוע בעצמו ובלי לעבור עינויים.
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הגוף שלך מסכים? ולכל בן אדם יש סיבה למה הוא עושה את זה |
|
![]() |
![]() |