|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם במכון ג'ים בעפולה הוא מאמן שם, בנאדם אחד הסוסים
לוזון :תביא לי תאיסי שלך ..
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מעבר לכך ,במידה והתוכנית מתגלה כאחת שלא הכי מתאימה לך,גיל ישנה לך את התוכנית,הרי בשביל מה אתה משלם למאמן אם לא בשביל לעקוב אחרי ההתקדמות שלך ולפעול בהתאם ? יש לי ניסיון טוב מאוד מאוד עם התוכניות של גיל,גם שלי וגם של חברים שלי ששלחתי אליו. אני קצת מאוכזב מהגישה של אדון סוייקה ,כמו שאמר ניגרי ה"קשיש" ,קודם כל תכבד מאמן אחר ,אחרי זה בנימוס תראה מה אתה חושב לא בסדר בתוכנית שלו ,להעיף חצי מבט על תוכנית ולשלול אותי בעייני זה לא מכובד ולא לעניין.
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
גלעד,הבחור לא פה להגן על עצמו (ברוך השם ) בוא לא נשמיץ אנשים מאחורי הגב ,תאמין לי שזה לא עושה לך יותר כבוד ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם זה מפריע לדיון מחק את ההודעה אחי. בקשר להשמצות מאחורי הגב אם הוא לא היה עושה את זה אני לא הייתי עושה את זה בוא נגיד ככה ![]() ו35 קילו מסור זה משקל שאני בטוח שהוא עדין לא עושה וגם אם כן אז לא כמו שצריך לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() מה עם התמונות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי הוא אחד האנשים ועבדתי איתו ובאמת בחור זהב סתם רציתי לדעת דברים על צבי סויקה לא בא להשמיץ פה שם של אפח'ד רק שגם לי התוכנית שהוא בנה נראת דיי קלה יותר ונראת תוכנית של מתאמנים חדשים ביותר ואני אחרי שנתיים נראה לי שלא חדש בעסק לא?!אני יראה מה נסגר ונראה מה נעשה בכל מקרה לא באתי לפגוע באפח'ד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() לידיעתך צביקה רצה להכניס אותיי לתחרויות פיתוח גוף ולהתחיל לקדם אותי בעסק הוא כמו אבא בשבילי אני והוא כמו משפחה !! אני מכיר אותו כמו אבא .. וביגלל שהייתי אמור להתגייס וצביקה השיג לי פתור מהצבא שאני עוסק בפיתוח גוף ואני מצטיין בזה אני בכול זאת התעקשתי להתגייס זה טוב לעשות צבא אני בצבא כבר שנה + בהנדסה קרבית אחרי הצבא אני מאמין שאני יחזור לאימונים חזק יותר ויכנס לתחום ממש חזק כרגע אני מרוכז בצבא !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() ולוזון הרמה בארץ ממש על הפנים בתחום הפיתוח גוף לא שווה להתעייץ אם אנשים פה סתם רוצים כסף תאמין לי תקשיב לצביקה או צביקה ירצה לקדם אותך הוא יעשה ממך גדול אבל צביקה לא נראלי יעזור הוא מחפש בן אדם אם מוטיבציה גבוה ורצון וגנטיקה טובה שאני ההייתי מתאמן במרכז עידן בבית שאן הוא ישר ניגש אלי בגיל 17+ אמר לי אם אני רוצה לעלות לתחרות אני היחיד מכול המכון שלי שהוא תפס אותי ודיבר איתי הוא רצה לקדם אותי עד שהגעתי לגיל 18+ והתגייסתי סיפור ארוך !!
לוזון יש לך מסן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() תשאל אותו עלי אם באלך במכון כושר !!
צביקה היחיד שהגיע לתחרויות על במה אם רוני קולמן ועוד מלא על רמה גבווה בגוף טיבעי הציעו לו להשתמש בסטרואידים והוא לא רצה אז הוא ירד מתחרויות איתם כי שם זה צריך להשתמש בסטרואידים כרגע הוא מתחרה בתחרויות פיתוח גוף טיבעי |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() יש סוג של סטרואיד על הורמון טיבעי שזה dhea שזה קשה להשגה אין את זה בארץ תקנה את זה מצביקה אל תקשיב לאחרים זה נותן כוח במשקלים עצום וזה ללא תופעות לוואי זה צמח טיבעי שנוצר מהטבע לחלוטין זה אומנם יקר ויש לזה המון חיקויים תיזהר ! תתיעף אם צביקה על זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתה הורג אותי כל פעם מחדש
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התחרה עם רוני קולמן ועוד טבעי?? בלי להשתמש בחומרים למינהם? קשה לי להאמין...
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
יש סיבה שאתה מנסה למכור "תוספים" דרך הפורום הזה ? מה אתה עיוור לגמרי ? לא קראת את החוקים ? הפילו אותך על הראש בתור ילד ? שיחקו איתך "בואו נטביע אותו באמבטיה ונראה מה קורה " ? חשבו הראש שלך כדורגל אז בעטו חזק חזק ?! עוד מילה אחת על למכור משהו בפורום הזה אתה תעוף מפה על כזה טיל שאתה תתגלה במכ"ם של nasa
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חחחחחחחחחחח
![]() |
#39 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) איי איי איי כמה שהשבוע עובר עלי חרא תמיד טוב להתפרק מצחוק ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |