|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הראתי לו את התוכנית אימונים והוא צחק על זה חבל על הזמן.. הוא אמר שזה תוכנית פשוטה ומעפנה שמוצאים אותה במכון לאנשים מתחילים ואני מתאמן שנתיים כבר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מעבר לכך ,במידה והתוכנית מתגלה כאחת שלא הכי מתאימה לך,גיל ישנה לך את התוכנית,הרי בשביל מה אתה משלם למאמן אם לא בשביל לעקוב אחרי ההתקדמות שלך ולפעול בהתאם ? יש לי ניסיון טוב מאוד מאוד עם התוכניות של גיל,גם שלי וגם של חברים שלי ששלחתי אליו. אני קצת מאוכזב מהגישה של אדון סוייקה ,כמו שאמר ניגרי ה"קשיש" ,קודם כל תכבד מאמן אחר ,אחרי זה בנימוס תראה מה אתה חושב לא בסדר בתוכנית שלו ,להעיף חצי מבט על תוכנית ולשלול אותי בעייני זה לא מכובד ולא לעניין.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי הוא אחד האנשים ועבדתי איתו ובאמת בחור זהב סתם רציתי לדעת דברים על צבי סויקה לא בא להשמיץ פה שם של אפח'ד רק שגם לי התוכנית שהוא בנה נראת דיי קלה יותר ונראת תוכנית של מתאמנים חדשים ביותר ואני אחרי שנתיים נראה לי שלא חדש בעסק לא?!אני יראה מה נסגר ונראה מה נעשה בכל מקרה לא באתי לפגוע באפח'ד.. |
|
![]() |
![]() |