|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי כמה סירטונים של דד ליפט , למה אנשים מרימים שכל יד בצורה שונה ( אחת סגורה על המוט כמו שעושים פשיטה ועובדים על יד אחורית והשניה בצורה הפוכה כמו שעובדים על יד קדמית ) ?
האם ככה צריך לעשות דד ליפט או שאפשר לעשות שכשני ידיים מחזיקים בצורה שכמו שעושים פשיטה ועובדים על יד אחורית ? דרך אגב the animal היום במכון ניסיתי לעשות דד ליפט קלאסי היה לי מאוד קשה מבחינת הטכניקה שלו , בהרבה יותר קל לי לעעשות מבחינת הטכניקה את הדד ליפט שאני משאיר רגליים ישרות כל הזמן ומוריד את המוט עם המשקולות עד שזה נוגע ברצפה ואז מרים ( שעדיין הרגליים במצב ישר והברכים לא הולכות קדימה בכלל ) . אני חייב להגיד לך שאחרי אימון רגליים שהיה לי ( יום חמישי ) הרגשתי שעבדתי על ההמסטרינג . אתה אומר בכל זאת לעבור לדד ליפט קלאסי עד שאני ילמד את הטכניקה הנכונה או שאני יכול להישאר עם הדד ליפט שאני עושה בתור תרגיל להמסטרינג ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט צריך להיות מגובה מסוים ..,
אם אתה עדיין לא עושה אם הפלטה של ה-20, אז שים שם שתי מדרגות שחורות, אני בטוח שיש כאלו בכל חדר כושר. ודווקא לי אישית הרבה יותר קל קלאסי מאשר סטיף ... [הטכניקה לא המשקל] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה עם המוט שהוא עצמו שוקל 20 ועם 7 וחצי קילו כל צד .
השאלה שלי אם חיייבים להחזיק את המוט שיד אחת היא בצורה של כמו שעובדים על יד אחורית (פשיטה) ושיד שניה אוחזת במוט כמו שעובדים על יד קדמית (כפיפת מרפקים) ? ושאלה נוספת אם אני חייב לעשות דד ליפט קלאסי כי הרבה יותר קל לי לעשות את הדד ליפט שאני פשוט צריך לרדת עד למטה עם המוט , ושהמשקולות והמוט יגעו ברצפה שהרגליים ישרות ואין כיפוף בברכים בכלל ואז להרים למעלה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אתה יכול לאחוז ככה, אבל אני מאמין שתגיע לאיזשהו שלב שזה יגביל אותך. 3. אתה תוכל להרוויח יותר מהקלאסי, אבל אם אתה רוצה להישאר עם הסטרייט לג, זה גם בסדר.
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי שיש המון סיכונים של פציעות בדד ליפט , אני מרגיש שאני יכול לעשות יותר משקל אבל מפחיד אותי בגלל הקטע של הפציעות , אתה אומר בכל זאת להעמיס ואין סיבה שאני יפצע אם אני עושה את זה נכון ?
אם אתה יכול בבקשה תרשום לי את הדברים הבסיסים שאני צריך לעשות בשביל שזה יהיה דד ליפט טוב . אני שומר על רגליים ישרות כל הזמן , אני שם חגורה ושומר על גב ישר , מה עוד אחי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט תראה סרטונים ותקרא מאמרים... הרגלייים לא אמורות להיות ישרות כל הזמן.
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהוא מתכוון לסטיף עם הרגליים הישרות ולא הדדליפט קלאסי
אבל אני גם לא חושב שעם הסטיף דדליפט אפשר להיפצע זה טכניקה יחסית פשוטה הדדליפט הקלאסי יותר בעייתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה אני עושה את הסטיף דד ליפט , סבבה ואני משאיר בזה את הרגליים ישרות כל הזמן .
היום יש לי אימון רגליים אני יעמיס יותר משקל , לעשות את זה כתרגיל ראשון או שלפני זה לעשות סקוואט ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה גם לי יש היום אימון רגליים אני ינסה לעשות היום את הסטיף דדליפט ניראה איך יהיה
ומדוזה כדאי לך לאחר הסקווט, את הסקווט תעשה ראשון |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
קלאסי עדיף על סטרייט לג.
![]() |