![]() |
דד ליפט
אני מבצע את זה בצורה הזאת שאני מרים מוט ארוך עם משקולות עליו , ומוריד אותו עד למטה שהרגליים נשארות ישרות והברכיים לא מתקפלות (בשביל המתיחה בשריר הירך האחורי ההמסטרינג) אני יכול לבצע ככה את התרגיל ?
|
אם אני מבין נכון אתה עושה סטיף לג דדליפט. אפשרי..
|
הוא נותן תוצאות התרגיל הזה?
|
אתה עושה סטיף לג.
במצבך, תעבוד קלאסי. |
אפשר לקבל פירוט איך מבצעים את הקלאסי ?
מאוד נוח לי לעשות כמו שאני עושה כיום , סטיף לג זה ממש דחוף עבורי שאני יעבור לקלאסי ? |
דרך אגב בביצוע של סטיף לג דדליפט הגב עובד ממש חזק ? או שאם יש לי יום לפני אימון גב או יום אחרי אימון גב זה בסדר וזה לא אמור להפריע ?
|
ציטוט:
אי אפשר ככה להסביר יך עושים אותו, תקרא מאמרים (מומלץ באנגלית) על הדדליפט ואופן ביצועו |
ציטוט:
|
כי אני עושה
a - חזה + גב b - רגליים + בטן c - כתפיים + ידיים ככה כמעט ואין התנגשויות ... יפריע הכוונה אין מנוחה מספקת בשביל שהשריר יגדל או שזה יתנגש ופשוט יקשה עליי ולא מעבר? |
אם המטרה שלך בתרגיל היא להגיע להמסטרינג אז זה תרגיל מתאים. לא מחשיב אותו כדדליפט כמו סומו\קלאסי, כי זה לא פאוורליפטינג והמשקלים גם נמוכים הרבה יותר.. אם זה למטרת ההמסטרינג אז זה טוב.
|
תוריד את הספר starting strength
יש לך שם הסבר מפורט. המלצה שלי, אל תעשה סטיף בשלב הנוכחי. זה תרגיל נוראי לגב התחתון. דדליפט רגיל, מילא, סטיף לא. |
ציטוט:
|
אפשר סירטון של דד ליפט קלאסי ? תודה רבה זה יעזור לי מאוד .
the animal הדד ליפט שאתה עושה ( העלת לינק לפורום ) - זה נחשב לדד ליפט קלאסי ? |
ציטוט:
הביצוע שם היה לא רע, אבל טעון שיפור. |
אתה נראלי מוכר אחי .. אתה רק בגו אקטיב בת"א ?
|
אתה עושה סטיף לג דדליפט,
רק תזכור שחשוב לשמור על גב ישר, שלא יווצר איזה בקע בגב.. |
ציטוט:
|
אני עושה תתרגיל עם החגורה לגב (חגורה כזאת שקשורים טיפה מעל המותניים וזה צריך לשמור על הגב) זה יכול להפריע או שזה יכול רק לעזור ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
123 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ