|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני הייתי על 17-18 אחוז שומן בקיץ שעבר..
על מי אתם שמים תגידו לי על מי?! יש לך מטרה תעשה אותה כולם על ה***.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() איך נראית התוכנית שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Ab
9 גדול 6 קטן 4 ימים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חזה כתפיים יד אחורית
לחיצת חזה במוט 4 לחיצת חזה עם דמבל בשיפוע חיובי 3 פלייס בקרוס אובר 2 מילטרי פרס 3 הנפה לצדדים/חתירה 3 לחיצה צרפתית 3 לחיצה צרה 3 גב יד קידמית רגליים בנט אובר רו 4 מתח 3 חתירה במכונה/אחיזה צרה בפולי 2 כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט וו 3 פיצ'ר יד יד עם דמבלים 3 סקוואט 4 דדליפט רומני 3 פשיטת רגליים 2 דחיקת רגליים 2 עובד בין 6-15 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() התקדמת במשקלים בזמן זה? התוכנית בסדר חוץ מהעובדה שהיא מפוצצת סטים, ובטח מאוד קשה לעשות אותה ולהתקדם במשקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
אתה מתאמן חזק..אבל אולי בצורא שגויה! אתה ישן?נו כל אחד ישן...והכל?מזה הכל?אוכל מסודר?לא בולשיט? 3 חודש?חחחחחחחחחח זה כלום! אחי אין לך מה לחטב..ביום שתחטב תיראה כמו מישהו שמעולם לא דרך במכון כושר ואפילו לא חשב על זה,תמשיך מסה נקיה ואם כואב לך תכניס טיפה אירובי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() אני חושב שאתה צריך להצמד לתרגילי הבסיס, והאימון שלך לא צריך להיות יותר מ7-10 סטים לכל השרירים.
לפני שתתייאש כך לעצמך זמן לקרוא על תוכניות עם ווליום נמוך (מעט סטים). כשאתה מרים משקל כבד אתה מכריח את הגוף שלך להסתגל, וזה יקרה בצורת תוספת כוח ומאסה על הגוף. כתוב בגוגל starting strength ותכנס ללינק השמיני והתשיעי. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שהתשובה לבעיה היא שהתאמנתי 4 ימים בשבוע עם הרבה סטים ובגלל זה לא גדלתי? כאילו הגוף לא התאושש?
אם אני אעשה נגיד 7 גדול 3 קטן זה יהיה יותר סביר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א, לפי התמונות שאתם רואים אתם חושבים שיש לי ג'ינו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אני לא חושב שזה ג'ינו.