|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כדור יד בדומה לכדורגל בונה את השריר מבחינת סיבולת...
זה לא מה שיביא לו מסה גדולה או כוח מתפרץ(אגב רצים מלא ספרינטים אז יש קצת כוח מתפרץ) אבל הרגל לא תגדל מי יודע מה(במיוחד שאתה רץ שעה וחצי באימון). אישית בניתי את הרגליים שלי בכדורגל, ובאתי לחדר כושר עם רגליים יחסית חזקות
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
![]() אני אתן לך כמה סיבות למשל :
- בבית יש לך הרבה הסחות דעת, ויותר קל להתעצל ולפספס אימון לאנשים בעלי פחות כח רצון. - פחות מבחר של תרגילים = פחות גיוון בתרגילים וזויות שונות לאימון השרירים. - קבוצות שרירים שפשוט אי אפשר לעבוד עליהם באותה הרמה בבית ! איך תבצע bench press בבית בלי bench ? איך תגיע לרמת עומס דומה בשכיבות סמיכה ? אי אפשר לשכב על הרצפה ולבצע דאמבל פרסס מפני שאתה לא תעבוד על טווח תנועה מלא. איך תעבוד על הגב ? מתח ? אין לך פולי.. - הכנה של המשקולות בין תרגיל לתרגיל. יותר קשה לבצע סופר-סטים. בטוח שיש עוד לא מעט סיבות.. מצד שני, אתה יכול להגיע לתוצאות יפות מאוד באימון ביתי, זה פשוט פחות קל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
-אני קונה ספה, ולא הבנתי מה רצית עם הטווח תנועה ומה זאת אומרת פולי? -מה זה סופר סטים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר מתחיל
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
![]() ציטוט:
שאתה הולך למכון אתה יודע שאין לך הרבה דברים לעשות שם חוץ מלהתאמן, ויש זמן אימון ייעודי שמוקדש לאימון ! כמובן שככל שאתה יותר דבק במטרה, תהיה לך פחות בעיה כזאת באימון בית. על כל שאר השאלות אפשר לענות באמצעות חיפוש קצר וקל ב-google או אולי גם בחיפוש בפורום פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק כמה מזיינים תמוח כשלרובם אין חצי מושג על אימון בבית.
לפותח הנושא- אם אתה לא מתכוון לקנות כלוב וציוד רציני לך למכון. אימון בבית סתם יוריד לך מוטיבציה. |
![]() |
![]() |