![]() |
מה ההבדל בין אימון בבית לאימון במכון?
עזבו מוטיבציה, אנשים, אווירה וכל השטויות.
טכנית בקטע של מכשירים והכל מה עדיף כ"כ במכון? |
זה שהמכון עמוס בהכול מהכול זה מה שעדיף במכון...
ותאכלס הקטע שאתה משלם שמה וכשאתה נמצא שמה אתה מתרכז רק באימון זה גם אחד הדברים שבגללם עדיף להתאמן במכון. |
עובדה שיש הרבה אנשים פה שאומרים שהם באים בשביל לפגוש אנשים, ושוב דיברתי מבחינת מכשירים עצמם.
למה אנשים אומרים שאני לא יכול להתקדם רק עם דריבלים? |
ציטוט:
מה אתה חושב מכון זה בית קפה שנפגשים שם? |
אצלי במכון נמשל מחלקים מגבות ויש קפה וחלב בשפע ויש עיתונים , ככה בין סט לסט אני שותה קפא וקורא עיתון .
|
ציטוט:
|
במכון יש ציוד בבית לא ... זהה ההבדל חח.
|
מה ההבדל במכשירים? תלוי מה יש לך בבית.
|
ציטוט:
מחלקים בכניסה מדי פעם טעימות של חלבון של מט רקס חח אני בא וכל פעם שולח איזה שחיף להביא לי כוס אני מפרק להם חצי מגש:) ולנושא?עדיף מכון כי יש לך יותר אופציות ליותר תרגילים,יש לך יותר מרווח לעשות דדליפט נחמד במקום באיזה חדר בבית שאתה צריך לסדר לעצמך פינה מדויקת,אם אתה מתאמן במכון כמו חיטובים ולא בשחיפלנד אז אתה תוכל לעשות דדליפט ולזרוק אותו בריצפה ולא יעירו לך על כך:)בוא נגיד ככה שאם הייתה עושה דדליפט אצלי בבית...אמא שלי הייתה עושה איתך מילטרי פרס ובחזרה האחרונה זורקת אותך מהמרפסת למטה אם כל המשקולות שלך אחרייך:) |
בבית אין לך הרבה מכשירים, אין אפשרות להחליף תוכנית אימונים והגירוי לשריר הוא קטן בגלל מחסור בגיוון
|
מה ההבדל בין לאכול בבית ללאכול במסעדה?
|
אני מנחש שבבית אין לך מכשירים לרגליים..
|
מכשירים+ציוד...
אבל האווירה בהחלט משנה |
ציטוט:
ד''א במכון מלמדים אותך לעשות את התרגיל בצורה נכונה .. שזה מונע פציעות בעתיד .. |
ציטוט:
חוץ מזה אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כדוריד ככה שבהחלט יש לי רגליים חזקות. זורגו הייתי במכון בעבר, אני יודע את התנועות הנכונות. |
ציטוט:
|
מה זה השאלה הזו
|
ציטוט:
אני מתאמן 4 שנים כבר 3 פעמים בשבוע, תאמין לי יש לי רגליים חזקות, ברור שהן לא מושלמות אבל כן הן חזקות. |
שאימון בבית אתה עושה בבית
ואימון במכון אתה עושה במכוןן שאלה מפגרתת אבל הייתי מעדיף להיתאמן במכוןן :-| |
להתאמן בבית זה אדיר אם יש לך ציוד טוב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ