|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתם נתתי דוגמא אם אני עושה באנץ על ספה ישרה בתרגיל ראשון ו5 חזרות אני חושב שיש מצב שאני עושה 20 קילו כל צד .
בכל מיקרה אני כל כך מכור לחדר כושר ורוצה להיות שם כמה שיותר (2 אימונים ביום יגרמו לי לסיפוק כמו שאף אחת יכולה לגרום נראלי ) אז ככה שאני יעשה מה שאמרת לי פה ועוד חודש פלוס מינוס נעבור לתוכנית אימונים abc או abcd ? או שזה יהיה מוקדם לי מידי ולא יעיל ? דרך אגב אחי אני סומך על הידע שלך מה אתה אומר לגבי תוספי מזון ? צ'ראיוס מאס או פרפק 3000 אם אני לא טועה שניהם אבקות של תוסף מזון לעלות במשקל אם אמרתי את השם שלהם נכון , מה אתה אומר עליהם אתה ממליץ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה מתכוון צ'מפיון מאס או פרפקט 3000 נראה לי... על הפרפקט שמעתי דברים לא טובים, ודווקא הסיריוס מאס נשמע לי טוב. למרות שבמצבך לא נראה לי שאתה צריך ממש תוספים, אתה בעיקר צריך לאכול.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מת להגיע ל65 קילו ... מת מוכן לשלם בשביל זה .
אבל תודה אחי אני מחזיק מימך אחד שמבין אני ימשיך לנסות לעלות במשקל בעזרת זה שאני אוכל ולא בעזרת זה שאני יקנה תוספי מזון מקווה שילך טוב , אם אני יראה שתוך חצי שנה אני לא מגיע ל55 אני יקנה . |
![]() |
![]() |