|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() אדמור חביב, אתה טבעי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
![]() יש סיכוי לכולכם להגיע לרמה שלי היום ללא חומרים ואפילו יותר! אני לא ידעתי אז כלום ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גם לא לוקח שום חומרים בחיטוב?
![]() |
#24 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
ממש לא מסכים איתך לגבי "כולכם", הרבה מאוד אנשים לא יגיעו אפילו קרוב אליך כיוון שאין להם גנטיקה לזה (הארגנטינאי האידיוט שהיה מתאמן איתך זה דוגמא טובה לאחד שעשה יותר סייקלים מלי פריסט אבל לא הגיע לכלום ושום דבר, ואני יכול להביא לך עוד הרבה הרבה הרבה דוגמאות), ועוד יותר הרבה לא יגיעו כיוון שהם לא יתמידו בספורט הזה - בפעם הראשונה שיקפוץ להם עניין אחר, וזה יכול להיות מכשול קושי או להבדיל דבר טוב כמו אהבה ראשונה, הם מייד יפרשו. מעטים קורצו באמת מהחומר של ספורטאים, מעטים מאוד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הספורט לפני הכל.
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() האדמור אתה טבעי ?! וואי גבר אתה פשוט מרשים! כל הכבוד טבעי ברמה כזאת גאווה לעם ישראל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אתחיל בשאלה למה הכנסתי את התמונות שלי מגיל 15.5? והתשובה היא : רציתי להראות פה בפורום המכובד הזה שיש אפשרות להצליח ולהתקדם יפה בעזרת התמדה נחישות וסבלנות, כי יש כאלה שאולי מתייאשים וחושבים לפרוש כי הם מתקדמים לאט או שבכלל לא אז הנה ההוכחה האמיתית! אני חושב ובטוח שכל אחד יכול לשנות את גופו ולשפר אותו בצורה משמעותית אך לא כולם באמת יגיעו לטופ או לתחרות כלשהי אבל שינוי משמעותי ובניית שרירים אכן תתרחש לכולם! יש את עיניין הגנטיקה, ההתמדה, התזונה, אימונים ומנוחה שהם כמובן גורם משפיע ומכריע בתחום שלנו ולכן יש לתת להם חשיבות רבה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה אדירה וגנטיקה פצצה!
אישיות אחת הנדיריות לא מכיר הרבה אנשים שככה עוזרים ותומכים, באמת אתה אחלה בנאדם, ואני בטוח שתזכה בתחרות הבאה שלך (בלי לזלזל במתמודדים) כי יש לך את המאסה, האסתטיקה והגנטיקה שראויה למר ישראל! גוף מטרה ללא ספק, כל כיווץ ביד קדמית מרשים אותי מחדש ![]() ובקשר לנושא, נראה טוב אז, ונראה עוד יותר טוב, היום.
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין מילים.
כל הכבוד לך בן אדם.
![]() |
#30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() בחור טוב אתה.
![]() אגב, אפשר לדעת מה השם של הארגנטינאי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אתה נותן לי מוטיבציה big guy
![]() |
#33 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אני תמיד הייתי בטוח שאף אחד לא טבעי במתמודדים והנה הופתעתי אתה באמת מודל לחיקוי!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
אני מאחל לך הצלחה רבה בתחום הקשה שכולנו עוסקים ואוהבים. פשוט זהב,מעורר השראה בתקופות לא קלות,תודה.
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() נחמד
תעלה תמונות שלך עכשיו ונראה איך אתה נראה.. ובן כמה אתה עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כול הכובד לך,אתה מרשים ואתה ניראה אחלה לגמרה,ועוד לחשוב שאתה עומד על במה חטוב ויבש בלי חומרים לא קל ביכלל,כול הכבוד אחלה של תמונות מכבד אותך מאוד אתה אחלה של בחור ! :carry86w: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() גוף יפה לגיל 15 , בטח פעם זה היה מענקיים ..
יש מצב אתה מעלה תמונות שלך היום התמונה בצד לא מספיקה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה תותח שתדע לך :]
כמה זמן אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() אני לא נוהג להצטלם הרבה אבל הנה כמה תמונות מהתקופה האחרונה, היום בן 32.5:
דבל בייספס http://img60.imageshack.us/my.php?image=77001905ul7.jpg יד אחורית http://img179.imageshack.us/my.php?i...7876158qk1.jpg גב http://img519.imageshack.us/my.php?i...6904916nt7.jpg סתם מהצד http://img167.imageshack.us/my.php?i...6916594op8.jpg אלה תמונות מהחודש האחרון ,תנו תגובות. |
![]() |
![]() |