|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר מתחיל
|
![]() העצימות תהיה גבוה יותר בab או בfbw?
ההמלצה שלך זה יותר ab? אני יותר מעדיפה בכל תרגיל לגמור את השריר עד כמה שאפשר, זאת המטרה הרי אבל בגלל הזמן והתרגילים אי אפשר יותר מ2 סטים במיוחד לשריר הקטן..אז אני אנסה להיתמקד ביותר עומס (8-10) ובידיים להגדיל עם עומס גם לעוד סט אחד..כי בידיים עד עכשיו אין התקדמות במישקל וגם אם יש זה עוד 2 חזרות יותר ממה שהייתי מצליחה ועדיין אם אני מעלה במישקל החזרות ירדו ל5 אתה ממליץ לי לסיים את הסט הראשון ב8 חזרות כדי שסט שני/שלישי יהיה יותר כח? או שהרגשה שלי מתי לסיים?(חזרה לפני כשל בסט ראשון?) תודה רבה על ההסברים!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לגבי השאלה האחרונה, יש הרבה אפשרויות, אני לא יכול לענות לך על זה, אלא רק את.
האימונים מאוד מגוונים, את יכולה להתחיל ממשקל גבוה ולעשות פירמידה יורדת(כל סט את מורידה משקל ועולה בחזרות) ואת יכול גם לעשות הפוך(סט ראשון משקל נמוך וטווח חזרות גבוה, וכל סט אתה מעלה משקל ומורידה חזרות) או שפשוט לעשות 3 סטים של 8-10 חזרות עם אותו משקל בערך. לא מוכח מה יעיל יותר מהסיבה הפשוטה שגנטיקה זה דבר מורכת מאוד ואינבידואלי מאוד- משנה בין אדם לאדם. יכול להיות שפירמידה עולה תתן לך תוצאות טבות באותה מידה שיכול להיות ששלוש סטים שווים יעבדו טוב(כמובן שיש הסבר מאחורי כל שיטה, פירמידה מגוונת בטווחי חזרות וכו') אבל אי אפשר להגיד בודאות מה בטוח יעבוד ומה לא. לכן הדרך הכי יעילה זה ניסוי וטעיה. תגווני, שחקי עם המשקלים ותעשי מה שאת מרגישה לנכון(לא דברים קיצוניים כמו לקחת משקל גבוה ולעשות חזרה, אלא לנוע בטווחים ובפירמידות שבין 5-12 חזרות) ותראי מה משפיע הכי טוב עלייך.
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מערב פה קודש וחול... מכרעיים וסקוואט זה שני דברים שאי אפשר לשים האחד במקום השני.
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אנסה על דעת עצמי לראות איך אני עוברת כל סט וסט בתרגיל, כך שבסוף אני אדע שעשיתי חזרות טובות בזה שאני ירגיש את הגירוי המקסימלי של השריר בסוף ככה זה עובד נכון?
דבר אחרון רק: העצימות תהיה גבוה יותר בab או בfbw? ההמלצה שלך זה יותר ab? סליחה על כל השאלות הטיםה דביליות שלי חח תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() היא אמרה עצימות אל נראה לי היא התכוונה לנפח האימון...
תני לי לעשות לך סדר במושגים: תדירות- כל כמה זמן השריר מקבל גירוי עצימות- מה חוזק הגירוי נפח- כמה סטים השריר מקבל כל אימון
![]() |
#28 |
|
![]() כנראה שאתה צודק
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על הפירוט הנירחב הרחבת לי את המידע [=
והבעיה היא שבfbw אין לי תרגילים מורכבים. כך שאני לא יוכל לתת לכל שריר את הגירוי המקסימלי כמו שאמרת כי אם זה יהיה כל שריר אז האימון ימשך שעתיים אם לא יותר. ובגלל שאני רוצה לתת את האימון המקסימלי לכל שריר בשבוע אולי דווקא בשביל שאלתי אותך אם הab יתאים. אבל כמו שאמרת כדאי לתת לתוכנית הזאת זמן של חודש ולראות אם יש התקדמות (הלוואי ויהיה! ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין לך תרגילים מורכבים? בנצ', מכרעים, חתירה, מתח -כל אלו הם תרגילים מורכבים.
תעשי fbw עם 4-5 סטים לשריר גדול 2 לקטן ולא פחות חשוב מאזן קלוריות חיובי