|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חחח ויש תמיד את החבורה של הרוסים הכבדים שבד"כ הכי גדולים אבל לא מחוטבים , שתמיד באים בקבוצות , ואת השיחות שלהם שומעים על כל המכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=Gangsta]אלה שעובדים הכי לא נכון בעולםםםםםםםםםם
ולא משנה כמה אתה מעיר להם הם ממשיכים יש לי אחד כזה שזה ממש מצחיק אני רואה אותו אני נראה הוא מעמיס פול משקל שהוא בקושי מצליח להוזיז ואז עושה חצי תנועה(למשל בלחיצת חזה עם משקולות) או רבע תנועה אפילו יש לי בדיוק אחד כזה במכון! הוא עושה רבע תנועה בכל תרגיל אפשרי ואני מעיר לו, אז הוא אומר שהוא לא גמיש מספיק כדי לעשות את הפעולה, אפילו אם תיתן לו חצי קילו הוא לא יצליח כי הגוף לא בנוי לתנועה הזאת. יש לי 2 במכון עושים חיובים בכל תרגיל אפשרי. לדוגמא לוקחים מוט W שמים עליו 2 וחצי קילו כל צד ומתחילים לעשות כפיפת מרפקים. הראשון עושה אחד, השני עושה שתים הראשון עושה 3 השני עושה 4 וככה הלאה. ההסבר שלהם לכך זה שהם מנסים לפתח את כל הסיבים שלא עובדים כשאתה עושה 6-12 חזורת. והנה הפוסט שאורי פתח: http://www.atraf-f.net/or/showthread...4+%E9%F6%E5%F8
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
איך?! אצלנו יש כל כך הכבה רוסים! איזה שלו רבעים אולי יותר!
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם את הזקנים האלה שעושים אופניים ותוך כדי לוקחים משקולות ועובדים יד קדמית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() יש לי אחד במכון שאני כל כך שונא!!!
אני מגיע למכון ויש לי אימון חזה. עם הוא על הלחיצת חזה- זה הסוף שלי!!! הוא עושה סט, נעלם לכל האימון, מתחיל עם המזכירה ואז חוזר.(אחרי לפחות 10 דקות לא מגזים) והוא עושה איזה 7-8 סטים על אותו מכשיר, זה כל האימון חזה שלו.
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אחד רוסי קטן כזה בן 13-14 נראה לי
עכשיו הוא צ'אבי חבל על הזמן אבל הוא חושב שהוא סוס הוא בא כל יום ונח איזה 10 דק בן כל סט הוא שם משקלים שהוא לא יכול להרים אז הוא מרמה כל חזרה ואני פשוט רואה את ומתפקע הוא עושה רק דחיקת חזה וכפיפות מרפקים ב וריאציות שונות שהוא ממציא .. בכלל כאלה ששמים הרבה מעבר ליכולת שלהם ועושים אופן לקוי לאלה מעצבנים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() יש תאלו בני 14 15 שאיזה פעם שאלו אותך שאלה על איך לעשות איזה תרגיל או משהו כזה ומאז כל אימון חייבים להגיד לך שלום ולזבל לך בזכל על דברים חסרי משמעות ולנסות לזבל לך את השכל כאילו הם חברים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() ומכירים את האלו שמבקשים שיצלמו אותם עושים תרגילים?
![]() back at you |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מושעה
|
![]() gangsta
מאיפה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() מכירים את אלו שמבקשים ממך לשמור עליהם בלחיצת חזה והם מרימים משקל ממש גבוה בשבילם אז בסוף אתם שוברים את הגב כדי להציל אותם?
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. חחחח' 3. לפעמים הם אפילו מזיזים לך את המגבת ותופסים לך את המתקן כשאתה יוצא לשתות, אתה חוזר הם משחקים אותה מופתעים "לא היה אף אחד בסביבה", ואז אתה חושב בלב 'מפני שיבה תקום' ואומר להם פסדר יאללה תעשו עוד סט שתיים וביי. 4. חחחחח' בחור טוב דווקא, בא תמיד בשעות הבוקר,, עובד ליד מכשירי הבטן עם עוד אנשים, עושה להם תוכנית בסגנון גלעד ינקלביץ'...(אם קול של קצת מתרומם... ואחת! שתייםם! שלוש יופי!) 5. זה עוד לא קרה לי... ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() כן,מכיר :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
חחח תגיד מי אתה? בטוח נפגשנו במכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח יש אצלנו כל כך הרבה יצורים :):):):)
![]() מכירים את המכשיר "גראביטון" זה מתח+מקבילים עם מדרגה בקיצר אחד מתחיל להתלות על זה ולעשות שפגתים וחרטא אני בוכה מצחוק אומר לחבר שלי ולאמנת שהייתה שמה כולם צוחקים מתים מצחוק :):):):) ויש אתה האלה שממציאים ריקודים עם משקולות ומתחילים לרקוד עם המשקלות זה דבר הכי מצחיק שיש חחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |