|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() מחזק את דברי סנדרה .
אני בן אדם אחר לגמרי עכשיו , לא זוכר אפילו איך הייתי לפני 3 שנים ..
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() אתה מתחיל פיתאום לאהוב שאתה מזיע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בטח
אתה לא גבר עד שאתה לא יודע לעשות סקוואט ודאדלפיט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() ציטוט:
ותשובה לעניין: אלה דברים שמעניינים אותי בפן הפסיכולוגי של הספורט. בעיניי הנושאים אכן קשורים אחד לשני, אבל יש לדעתי בכל-זאת יש הבדל. בכל מקרה, אני אישית לא ראיתי הודעות כאלה ולכן שאלתי. אם היו פה אנשים וכבר שאלו אז אני מצטער ![]() ושלא תבין לא נכון, אני כן מסכים איתך לגבי מה שרשמת ("תתאמן בעצמך ותבין"). זה מה שאני עושה, אבל כמו שגם-כן רשמת - כל אחד מקבל את זה אחרת, וזה מעניין אותי (איך אנשים מתייחסים למחמאות שהם מקבלים, מי מנסה להשוויץ ומי מצטנע, מי הפך מחננה למלך הכיתה והאם השינוי התחולל גם מבפנים, ומי רק הפך חזק חיצונית אבל בפנים נשאר אדם עדין בעל ביטחון עצמי נמוך - תתפלאו, יש גם כאלה[אפילו דיברתי פעם עם אחד]). האמת? אין לי מושג מה יקרה כשאגיע לגוף המטרה שלי והאמת שכרגע זה גם לא כזה מעניין אותי. יותר עניין אותי לשמוע איך זה אצל אחרים, כי שוב - אצל כל אחד זה יכול להיות שונה. זהו.
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() חח אני עדיי ןבמהלך השינוי אבל מה שאני יכול להגיד שאנשים מכבדים אותי הרבה יותר ממה שהייתי לפני:] וגם מרגיש גאווה אבל כמו שאמרתי רק בהתחלה ושואף להרבה יותר מבחינת התוצאות והגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תמיד כיף לחזור!
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() יש רגע שאתה לא שם לב לזה אבל אתה כבר נהפך להיותאחד שרואים שהוא מתאמן,
אני מתכוון שאם אחד יראה אותך הוא ידע על בדוק שאתה מתאמן ווזה נותן ביטחון. כי יש לך משהוא שלו אין אתה יותר מהבן הדם הממוצע ואפילו המתאמן הממוצע, וזה נותן לך ביטחון ולאחרים אפילו יוריד, משום שהם לא ירגישו בנוח. דבר שני זה ההתמדה שנותנים לזה רוב האנשים לא מסוגלים, לשמור על האימונים השבועיים לקום שעה לפני השעה שאתה קם כדי להספיק לאכול ולהכין אוכל לבית הספר, לשמור שיהיה אוכל תמיד ולא להגיד כפרה, ולסוף אישית הביטחון האישי שלי עלה בהרבה מאוד, וזה מתבטא בהרבה מאוד דברים, |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
שלא נדבר על זה.. אני התחלתי בתור ילד נמוך שמנמן, ילד כאפות שברירי ועדין.. והמעמד החברתי שלי השתנה פשוט בקיצוניות מטורפת (היו עוד כמה שינויים שהובילו לזה לא רק העיסוק בזה) ופשוט הכל נכון ^
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט כן , כגודל ההשקעה גודל ההצלחה .
כמה שתשקיע יותר , אם זה באכילה נכונה לישון נכון להתאמן נכון אתה תצליח יותר , תתנפח יותר ותתחזק יותר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר מתחיל
כללי:: הדבר הבא..
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: GYM CLUB
|
![]() ציטוט:
ממש צודקת! ברגע שתתמיד באימונים והכל אתה תבין את החשיבות ומתישהו במהלך הזמן אתה תבין איך לא התחלת מוקדם יותר ושאתה לא תרצה לעזוב את הספורט לרגע מרוב שזה נותן לך אנרגיה שמחה וכאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיכמת הכל לדעתי... וכמובן תגובות מהסביבה שנותנות מוטיבציה מדהימה |
|
![]() |
![]() |