|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#22 |
|
![]() לדעתי כן, אבל אם תעשה פולי ההבדל לא יהיה גדול...
![]() |
#23 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם תשב עלך מסמר אחחד מה יקרה? אם תשב על מאה מסמרים מה יקרה? אותו הדבר עם הרגליים....העומס מתחלק לשני עצמים נפרדים [שני רגליים] אם תעמוד עם רגליים סגורות מה שיקרה זה שהעומס ישאר אותו הדבר כי יש לך כאילו המשך ישר לעמ"ש.... הצלחת להבין? צריך דימיון ציורי כדי להבין בלי לראות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
העומס הכולל הוא זהה, אבל החלוקה שלו היא שונה, ולכן העדיפות היא לעבוד את לחיצת הכתפיים בעמידה.
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אימוני היפרטרופיה עם דגש על כוח מתפרץ/כוח כללי לגיל 14, מה אתם ממליצים ab או fbw?, אני מתאמן מספר חודשים בכללי, ו2-3 חודשים ב ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
החלוקה שלו על עמ"ש שונה אכן העדיפות היא לעבוד בעמידה אבל עם רגליים מפוסקות מעט....כשהרגליים סגורות זה כמעט כמו בישיבה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() שניהם בסדר, זה לא משהו קבוע
![]() |
#28 |
|
![]() אוקיי, למדתי משהו חדש...
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אין משהו שיהיה יותר יעיל או יותר טוב להיפרטרופיה עם דגש על כוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
זאת רק המלצה, לא חובה (לכל אלו שתכף יאמרו למה אני מקובע על התוכנית הזאת למרות שזאת פעם ראשונה שאני מציע אותה למישהו...)
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מסנג'ר או משהו נדבר כמה דקות, יותר נוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() davidovitch11@hotmail.com
אני מופיע כלא מחובר כרגע כי יש מישהו שאין לי ממש חשק לדבר איתו עכשיו... יש לי ממש איזה 10 דקות עכשיו ואני צריך לצאת, אתה רוצה לנצל את הזמן או לדבר בערב?
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בנתיים אני יוסיף אותך ונדבר כבר בערב.
בכל מקרה יש פה עוד הצעות, אני רוצה לדעת מה עדיף ab או fbw, תוכנית יחסית פשוטות, לא מורכבות לאנשים עם שנה+ רצופות באימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() למטרות שלך ws4sb תתאים. תתעניין עד הערב, תקרא קצת ותראה מה דעתך... זאת תוכנית ab שמחולקת לפלג גוף עליון\תחתון