|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() N73 מכשיר מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם כבר פלאפונים..
התקלקל לי הפלאפון היום(המסך נדפק) מישהו יודע אם אפשר לשדרג כשהוא במצב הזה? ואיזה פלאפון יהיה הכי כדאי וזול לשדרג שהוא די סביר.(לא צריך הכי יקר..אבל לא זול במיוחד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() v3x ללא ספק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש תנוקיה N73 3.2 MEGA PIXEL
איכות מצלמה בת :):):):) אבל יש באגים הוא ניתקע וזה אבל נוקיה מוציאים גירסה חדשה למערכת הפעלה שלו עם תיקונים והכל בקשר לשהשוואאה שכולם אומרים בין הK610i לNOKIA 6280 אז תלך על 6280 אני אומר עם אין לך כסף לN73 או לK800i כי ה6280 יש לו מסך גדול יותר מהסוני מצלמה עם זום גבוהה יותר הרבה יותר יפה ומדליק ![]() ובכלל פלאפון פצצה יש לי בבית את שתיהם יש לי גם תסמסונג החדש הדק פלאפון מגניב גם אבל לא חושב ששווה תמחיר שלו.. מסך גם יותר קטן משל ה6280 . בקיצור 6280 עם יש לך פחות כסף יש לך הרבה כסף אז או N73 או K800i
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סוני אריקסון k800i בן זונה של מכשיר.
תעיין כאן http://www.orange.co.il/catalog/ הפלא השחור מצד ימין. תסתכל בנתונים אחלה של מכשיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() יש לך כמה אפשרויות:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח האחרון פשוט הרג אותי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() במחיר של פלאפון כמו N73 אפשר לקנות אבקות חלבון לשנתיים לפחות, רק שתהיה בעניינים.
אני המלצתי על הnokia 6230i.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה יותר שווה ומה היתרונות והחיסרונות של v3x וSONY ERICSSON K800i
מה החיסרונות והיתרונות של כל אחד ומה הכי שווה לקחת מבחינת הכל מהירות וכל זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר 6280 עגלה? הוא טס. הn73 אולי קצת איטי כי הוא סימביאני
אבל יש לו הרבה יתרונות, מסך עצום 2 רמקולים בקיצור פלאפון איכותי. אני אישית לא אוהב V3x ומוטורולה בכללי לדעתי הם עדיין לא בתחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() פה יש לך הכל:
![]()
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תביא עוד :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() אני אנוח קצת, לקח לי מלא זמן למצוא את כל זה.
![]() |
#17 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אני ממליץ על סוני אריקסון 510!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תרחק מדור שלישי, סתם אוכל סוללה ובסוף היום, אתה באמת מתקשר אל חברים בשיחות ווידאו? לך על 6230i אחלה סוללה, לא גדול, מערכת פשוטה ומהירה יחסית לעגלות כמו הV3X נוקיה 6280 N73.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר יש לי N73 הוא מחזיק לי 3-5 ימים בטעינה אחת=\
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאתה לא מדבר הרבה בטלפון, חוץ מזה שהמצלמה של הk800 יותר טובה בחושך כי הפלאש של הנוקיה חלש מדי.
|
![]() |
![]() |