![]() |
איזה פלאפון הכי כדי לקנות ?
תקשיבו אני רוצה לקנות פלאפון אני חושב על מוטורולה v6 מה אתם אומרים ? בבקשה תציעו אני רוצה לקנות משו טוב . שבת שלום לכולם.
|
v6 סתם ביזבוב, v3x יותר טוב ממנו בהרבה.
אבל ת'כלס אני ממליץ לך בחום רב על המכשירים החדשים של סוני אריקסון.. פשוט הכי טובים. |
תקנה את הסמסונג ה 6.9 מילימטר ראיתי אותו והוא פשוט מדליק
|
הכי טובים הם החדשים של סוני הריקסון.
במיוחד למשועממים! יש שם טונות של שטויות, אתה עורך תמונות שצילמת אתה יכול לשים מסגרות וכל מיני כאלה, אני חושב שלגיל הזה לשעשוע הכי טוב סוני הריקסון. וגם האיכות ממש טובה. |
יש לכם תמונות ? רמת קרינה של כל פלאפון ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אנשים שאוהבים פשוט ונוח ויש כאלה שכל חודשיים מחליפים(אח שלי) כיהם אוהבים שהם מחזיקים ביד את ה"צעקה האחרונה" |
ציטוט:
אז מה הכי שווה v3x v6 soni ericson או איך שלא רושמים מבחינת הכל ? |
ציטוט:
עכשיו זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע תן מחיר ואני יציע לך אבל בעיקרון החברות שאתה צריך להתמקד בהן זה נוקיה וסוני אריקסון, גם הV3X פלאפון סבבה אבל הרמקול שלו הוא אחד המעפנים-חלש ביותר אז תגיד קודם כל כמה אתה מוכן להשקיע |
מה התקציב ומה אתה מחפש בפלאפון?
אני יביא לךב ול בשבילך |
בין 2000-3000 בערך למה אנחנו קונים שתי מכשירים אחד לי ואחד לאחי אז אני רוצה משהו טוב .
|
ציטוט:
קנה פלאפון פשוט, עם מצלמה סבירה...איכות מוזיקה בסדר... לא צריך יותר מזה. :):):):) זה כמו הסצינות בסרטים עם המלאך והשטן שמנסים לשכנע אותו לעשות דברים מנוגדים. |
תגיד לי מה אתה מחפש במכשיר. אי אפשר סתם להמליץ.
אבל אם באמת אתה רוצה פלאפון בכלל לא יקר וממש פלאפון בן זונה ואני אומר לך מנסיון, תקח את הס"א K610i. |
לדעתי, נוקיה או סוני אריקסון. אני אישית יותר מסתדר עם נוקיה, יש לך את ה6280 שהוא גם יחסית זול. אחלה רמקול, אחלה של מצלמה גם וידיאו איכותי מאוד! תפריטים נוחים וכיפיים יש לו אותו חודשיים וחצי ואני נהנה מכל רגע ומשתמש בו גם בתור Mp3 מקבלים איתו אוזניות סטרופאניות הרחבתי לג'יגה עלה לי 140 שקל , אתה מוריד משחקים מהמחשב גם בחינם ואחלה של הנאה. גם הn73 בן :):):):) אבל הוא סימביאני אז הוא קצת איטי. יש גם את המכשירים היותר מתקדמים כמו N93 שהוא בכלל בליגה אחרת. אני אישית לא מת על סוני אריקסון אבל אין מה להגיד הם היחידים שמצליחים להתחרות בנוקיה
|
תקנה Samsung z500 מבחנת הכל כמעט הוא מצויין , הוא נוח מאוד ומעוצב יפה
http://www.first-handyshop.de/handy/...ung-z500-1.jpg http://www.teltarif.de/arch/2005/kw3...ng-z500-4m.gif |
לדעתי תקנה את ה N73 , לי יש אותו וזה מכשיר בנזונה , טיפה איטי אבל יצא עדכון תכנה שיטפל בזה , זה אשכרה מכשיר מולטימדיה ואתה לא תתאכזב , שלא לדבר על הסימביאן שאין סוף למה שאפשר לעשות איתו.
|
k610i
מומלץ לכל אחלה של פלאפון מעוצב יפה.. 2 מגה פיקסל.. רמקול איכותי דור 3 תאמין לי לא תתבאס צממנו |
אני בכסף הזה קונה אספקת חלבון לחצי שנה לא יודע מה איתך
|
תגידו מישהו פה הצליח לשמור על הפלאפון בתקופה של ההתחייבות של ה-3 שנים בלי שהמכשיר או יתקלקל לו או הלך לו לאיבוד?
אם אתה קונה את המכשיר בשביל לעשות פוזות על החברים המצב של חמור בשביל מה לעזאזל צריך מכשיר ב-3000 שקל את זה אני לא מבין זה ממש חוסר אחריות וחוסר ערך לכסף..... |
אם אתה מחפש דור שלישיאז זה לא בשבילך אני ממליץ לך על NOKIA 6230i
פלאפון פשוט נוח סוס, מצלמה מצוינת MP3 עם אפשרות להרחבה לא יודע מה צריך יותר מזה גם הפלאפון קטן ויפה ומהיר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ