|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה פסיכוטכני?
אבל בתאכלס האימון שרשמתי הוא טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() יש לי חבר בכיתה התקבל לשייטת 13
תרוץ הרבה,ותלמד גם לשחות טוב יהיו לך ריצות עם משקל,אלונקות,שחיות בים וצלילות |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה מחפשים שם אבל יש לי שתי שאלות אליך:
מה זה נפנוף רגליים ולמה אני לא רואה שם סקוואטים?
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נפנוף רגליים זה לשכב על באמצע בין התחת לגב ולהרים את הרגליים אחת אחרי השנייה אתה מעלה את הימנית והשמאלית יורדת... וככה גם צד שמאל....
כדאי להחליף את זה בסקוואט? חוץ מזה יש עוד משהו או שאני יכול/כדאי להתחיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה תגידו לי מה לעשות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא התכוונתי שיכול להגיע לשם בן אדם ששוקל 50 קילו ולא יכול לרוץ קילומטר ולהתקבל כמובן שצריך להיות בכושר . אבל זה זניח בהשוואה לדברים האחרים בודקים סיבולת , בודקים איך אתה משתלב עם הקבוצה (אם אתה מאנייק והאנשים שם לא יסבלו אותך אז גם אם תהיה הכי טוב אתה תעוף על טיל ) ועוד כל מיני פרמטרים
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אז לעשות את התוכנית????
אני וחבר שלי מחכים בקוצר רוח שתגידו לנו אם להתחיל או לשנות כל מיני דברים. תודה תודה על העזרה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במקומך הייתי עושה Starting Strength, מתחיל לרוץ קצת ולשחות, ובאיזשהו שלב גם לומד קרב מגע או אומנות לחימה אחרת.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא יכול לעשות ss מסיבות אישיות,
לא בעיה רפואית או משהו חס וחלילה פשוט לא יכול כי לא מרשים לנו להכנס לחדר כושר, ואל תשאל למה כי זה מסובך מאווד. הקיצר ירדנו מ-ss עכשיו אני יתחיל לרוץ אני מקווה, ושחייה אני למדתי שחייה ואני יודע לשחות אני רק צריך לקבוע ימים וללכת. אבל איזה תוכנית לעשות? האם לעשות את התוכנית שרשמתי למעלה או לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי ולחבר שלי אנחנו ממש ממש ממש רוצים להתחיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא לא הולך להשתמש בה או משהו בקרב מגע ביחידה המדריכים והקצין טרור מפרקים לך תצורה ואתה עומד, ולפעמים יש קרבות אחד מול השני אבל גם את הטכניקות המאוד פשוטות של מה שמותר לעשות מלמדים ביחידה. דבר שני, פותח הפוסט, אם אתה בן 14 אז צא כבר מהסרט, גם אם תרוץ עכשיו 6 דקות בריצת 2000 ולא יודע מה עוד, זה לא יבטיח כלום תעזוב את זה כרגע בצד כי זה גם ככה לא יעזור מה שכן תלמד לשחות טוב, תעבוד על סיבולת ועמידות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני עוד פחות מחודש בן 15 זה משנה?
לשחות אני בד"כ הולך לשחות 3 פעמים בשבוע, ואיך עובדים על סיבולת ועמידות? כדאי לבנות תוכנית אימון שיהיה בה שחייה,ותרגילים/ריצה/או כל דבר אחר שיעבוד על סיבולת ועמידות??? אז אשמח אם תעזור לי אם אתה מבין כי אני לא יודע מאיפה להתחיל לבנות תוכנית כזאתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בגיבוש לפני כמה זמן, לא עברתי (אני לא טוב באירובי), אבל חבר שלי מהשכבה עבר.
אם אתה ממש רוצה שייטת - אל תשכח בכיתה י"א להרשם לגדנ"ע צלילה - זה גם כיף, גם מרעיל וגם נותן לך גיבוש בחינם ![]()
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה גיבוש בחינם, מה זה עולה כסף ? :p
אבל אתם לא עונים לשאלה שלי, מה כדאי לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() עזבו את הכושר הפיזי.. יש התעללות לא קטנה בכל הסיירות הללו, עוד יותר מזה נותנים לישון שעה בלילה וישר מעירים את כולם עם כל מני אזעקות וישר קמים מהמיטה לריצה של שעה.. וחוזר כך... בקיצור לא קל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה הלחץ יש לך מלא זמן.
שמע, אני הייתי בגיבוש מטכל האחרון והתאמן איתי חבר שהיה בגיבוש שייטת והתקבל. הכי טוב זה ספרינטים בדיונות, אין יותר טוב מזה. אם אני לא טועה בגיבוש שייטת יש קטע שחייה אחד של 500 מטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל להתאמן, בכיתה י"א לך לכושר קרבי ותרשם לגדנ"ע שייטת שיהיו לך 2 הזדמנויות לגיבוש
אני יכול להגיד לך שאתה צריך כושר מטורף, אתה צריך להראות מנהיגות כריזמה[כל כך חשוב בגיבושים], אתה צריך גם שכל אל תחשוב שאם אתה בשייטת כל מה שאתה צריך זה את הגוף שלך... תתחיל לעשות ריצות , אימונים של משקל גוף כמו שכיבות סמיכה כפיפות בטן מתח ומקבילים... העצימות של האימונים לא צריכה להיות משמעותית,כי יש לך המון זמן וצריך להזהר גם מפציעות.. אבל זה תמיד עדיף להקדים ולא לאחר
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
כללי:: הדבר הבא
עוסק ב:: כדורגל זה הדבר האמיתי
חדר כושר: GYM CLUB
|
![]() להתאמן זה לא מזיק אבל אמרו כבר שייטת זה לא רק כוח זה גם רצון
ושיגיע הזמן שלך להתגייס תוכל להראות לצה"ל את זה בגיבוש וכו' לבנתיים תרוץ תפתח כוח ותתכונן לזה אם אתה ממש רוצה פיזית אבל אל תשכח את הרצון שזה גורם קובע ביחידה מובחרת כזו |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו גם שהגיבושים של השייטת ובכלל כל המסלול עצמו יותר קשה ממטכל אפילו שזה מטורף
מטכל היחידה השנייה או הראשונה הכי מובחרות בצה"ל. אז אני עושה 2 אימוני שחייה בשבוע. אימון ריצה בנתיים כי אני עוד צעיר אז אני יתחיל בקטן. ו-3 אימוני כוח. |
![]() |
![]() |