|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במקומך הייתי עושה Starting Strength, מתחיל לרוץ קצת ולשחות, ובאיזשהו שלב גם לומד קרב מגע או אומנות לחימה אחרת.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא יכול לעשות ss מסיבות אישיות,
לא בעיה רפואית או משהו חס וחלילה פשוט לא יכול כי לא מרשים לנו להכנס לחדר כושר, ואל תשאל למה כי זה מסובך מאווד. הקיצר ירדנו מ-ss עכשיו אני יתחיל לרוץ אני מקווה, ושחייה אני למדתי שחייה ואני יודע לשחות אני רק צריך לקבוע ימים וללכת. אבל איזה תוכנית לעשות? האם לעשות את התוכנית שרשמתי למעלה או לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי ולחבר שלי אנחנו ממש ממש ממש רוצים להתחיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא לא הולך להשתמש בה או משהו בקרב מגע ביחידה המדריכים והקצין טרור מפרקים לך תצורה ואתה עומד, ולפעמים יש קרבות אחד מול השני אבל גם את הטכניקות המאוד פשוטות של מה שמותר לעשות מלמדים ביחידה. דבר שני, פותח הפוסט, אם אתה בן 14 אז צא כבר מהסרט, גם אם תרוץ עכשיו 6 דקות בריצת 2000 ולא יודע מה עוד, זה לא יבטיח כלום תעזוב את זה כרגע בצד כי זה גם ככה לא יעזור מה שכן תלמד לשחות טוב, תעבוד על סיבולת ועמידות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני כרגע בצבא, ועזוב אותך שטויות, יש פה מישהו שכרגע משרת שם אז נראה לי שהוא יוכל לשפוך אור יפה על זה