|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה האי סי קיו שלך אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד ותכניסו לו מכות ותפצעו אותו, מה אם הוא יגיש נגדכם תלונה במשטרה??
יש דרך אחרת לנסות לפתור את הבעיה הזאת. תקראו לו לשיחה ותדברו כמו גברים, תסבירו לו שאתם רק רוצים להתאמן ושנמעס לכם מזה שהוא נתפל אליכם כל הזמן. ובלי איומים. תשאלו אותו גם אם יש לו איזה בעיה איתכם שהוא ככה מתנהג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() מקסימום נשלח לו אנשים שאין להם מה להפסיד מי שמכיר מוטי עוגה וכל מיני לירן סופרים כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() עזוב אותך מה משטרה משטרה היום אפילו שרוצחים לא עושה כלום מה שהולך פה זה ביזיון גדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משטרה לא סמה זיין בתאכלס אם אין דקירות ואפילו אם יש אלה אם כן זה מגיע לחדשות המשטרה על הפנים זה כמו שירפצו לך לבית המשטרה תבוא תהפוך לך את הבית תחפש טביעות אצבעות וגם אם הם ימצעו הם יריצו את זה במערכת ויכול להיות שאותם אנשים לא ניפתחו להם תיקים ככה שאין רקורד עליהם ויגידו לך מצטערים אין מה לעשות אחרי שהפחו לך את כל הבית וצבעו אותו בלבן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה נכון תאמין לי ומה שאמרו לך המורים זה לא נכון זה קשור לאיזה עבירה מיוחס התיק אם זה סמים כנראה שיתיחסו אבל אם זה דברים שטויות כן ולפעמים פותחים על שטויות אם עצבנתה אנשים חשובים בתאכלס לנושא הזה אין שום סיכוי שבעולם שיביאו להם תיק רק אם הם יפצעו אותו קשה ואז יואשמו בתקיפה חמורה ולרוב זה לא קורה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה נראה לך, שהם יאהבו מישהו עם תיק במשטרה?
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואומרים שלשייטת מטכל ושלדג לא מקבלים אם רישוםפללי ! אז דיי לזין תמח תלוי מה עשיתה אם זה מכות או משהו בסיגנון ואתה מראה שהישתפרתה וכו הצבא לא מיתיחס לזה אם זה סמים תישכח מהצבא בכללי די לזיין תשכל תלוי מה אתה עושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוספתי אותך אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי לצורך העניין אני מכיר מישהו שיש לו 3 תיקים והוא מיתגייס ואפילו ליחדה טובה אם הוא רוצה אם אתה מביא לצבא מכתבים שכמה שאתה טוב בלימודים וכו ומישטפר ומיתנדב במקום כלשהו משהו שאתה אוהב ומראה נכונות והכול תאימין לי הכל אפשרי אני למשל הולך להיתנדב בבית חולים כי אני אוהב את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |