|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה צריך לסחוט ממכם תשובות.
אנשים קשים אל תשכחו שכולם היו + - אתם לא זוכרים מאיפה התחלתם. *חומר למחשבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() +1 ישלי אחד בכיתה גובה 1.74 שוקל 53 והוא על אחוז שומן מגעיל.. של איזה 16% t_t, זה יענו בטן כרס בלי חזה אחד המגעילים.. לך תבין איך מגיעים למצב כזה בכלל.. ותקשיב זה יפה שעלית 5 קילו.. אבל אתה נראה על אחוז שומן גבוהה והמשקל שלך ממש נמוך.. תנסה לעלות יותר נקי.. ושתגיע ל 70 ק"ג ככה תעשה חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() תמשיך לעלות אחי ! אתה ממש רזה אז 5 קילו פה 5 קילו שם עדיין אי אפשר לראות..
![]() |
#25 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחי זה תמיד ככה, אפשר להעלות 6 קילו ולא רואים אותם פשות נעלמים,
דוגרי אין שינוי אבל 5 קילו להתחלה זה בסדר אבל אתה יכול יותר אחי , מי שאומר אני לא יכול להעלות במשקל הוא לא רציני בפיתוח גוף והוא מזלזל בזה, אם אתה רוצה אתה יכול להעלות עוד משקל ביף . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל קילו בשבילי זה זהב הגנטיקה שלי על הפנים! אני חודשים אוכל כמו משוגע ! השאלה עד איזה משקל אני צריך להגיע בשביל לראות שינוי פיזי? 80 90 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד 5 קילו הלוואי עליי
אני שוקל 55 ואני מטר 1.85 יפה מאוד אחי תמשיך ככה תעבה את התפריט שלך ותיטחן אחי אני עכישו רק התחלתי להתאמן ואני מלא מוטיבציה ואני מוצא את עצמי יושב על הכסא במטבח ודוחף בכוח אוכל ממש דוחף... קיצר עלה והצלח אחי ישר כוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
הוא רזה מאוד מאוד מאוד הוא גג גג 10% וזה עוד שאני נותן גבול יש סיכוי שהוא פחות. מי שכתב מעליי שהוא על 185 ושוקל 55, אחי אתה כבר נמצא בתת משקל חמור ביותר, יפה שאתה מטפל בזה. אני התחלתי בערך על מצב כזה לפני שהתחלתי להתאמן הייתי 66 קילו על גובה של 186 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה כמו השחיף הממוצע עם כרס בירה תתחיל להתאמן ברצינות משמע לשמור על תזונה ולהשקיע באימונים נראלי לי את סתם אכלת הרבה וסתם קצת התאמנת.... תתחיל לקחת ברצינות תעסק לפי דעתי רד קצת במשקל לא יודע כי יש לך קרס ואז תפציץ במסה אתה צריך עובי ורוחב... רד סתם 3 קילו בטנה ואחרי תפציץ במסה ... אתה יכול להמשיך מסה אבל לא יודע אני אם היה לי טיפה קרס הייתי יורד קצת במשקל אני יודע שאולי אתה במשקל נמוך אבל זה מה שאני הייתי עושה
Trance for ever,and Rock never ![]() נערך לאחרונה על ידי Eskimo :-), 05-11-08 בשעה 04:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי שככל שאתה עולה עם המשקלים המצלמה משתדרגת
תן מאסה עד שתהיה לך slr מקצועית !