|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה יכול תצתלם גם בפריסת גב, סייד צסט (יד אחורית כזה וחזה מהצד), פרונט בייספס ומוסט מוסקיולר.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד עזוב אותי בחייך.....אתה לא יודע כמה זה קשה לצלם מול מראה עד שאתה לא מנסה, בקושי את התמונות האלה הצלחתי לצלם.....דרך אגב אליאב אמר לי עכשיו שהוא קנה לי את התוספים, הכי מצחיק שהוא היה על מדים וכשהוא יצא מהחנות עם התוספים משטרה צבאית קלטה אותו ותחקרה אותו שעה...חחחחח...איזה באסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחח.... ![]() ![]() ד"א, אתה יכול לבקש ממישהו שיצלם אותך, אני רוצה שתעשה עוד תמונות כי באלו יצאת יותר קטן בהרבה מבמציאות!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה כמה תצטלם ואיך תמיד תצא יותר קטן מבמציאות...זה תמיד ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() vadim88 תתחבר אליי שניה אחי..דחוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() 161445749
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() למה? מי אתה? מה אני יכול לעזור לך?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תיקרא מאמרים תלמד מהם ותבנה לעצמך תפריט תעלה אותו לפה ונתקן אותך אם יש לך פחות מדי או יותר מדי פחמימות וחלבונים ונעזור לך! וכן בהתחלה זה קשה להיתרגל לסדר יום ולתפריט אבל אם הזמן זה הופך להיות חלק מהחיים שלך.. ודבר אחרון אתה תמיד יכול לפנות למקצוענים שיעזרו לך (גיל גרנות) בהצלחה איש וחבל אתה ניראה טוב כדי לך להשקיע! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() נראה מצויין לאחד שמתאמן קצת יותר מחצי שנה :p
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ידיים טובות
חוסר פרופורציה בכתפיים, אבל זה לא משהו שאי אפשר לתקן טרפזים קטנים יחסית לשאר הגוף חזה מצויין רק עוד קצת עבודה עליו ואחרי חיטוב הוא יהיה מושלם מה עם תמונות ברורות של הרגליים?
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד זה לא שאין לי מה לאכול זה שאני לא יודע בידיוק מה לאכול ולכן אני שוקל ללכת חודש הבא אל גיל כנראה כדי לסדר תעניינים קצת.
נדב אין טעם אתה לא תראה שוב דבר ברגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, ואני יודע שהכל זה לטובה. :-) תודה על הביקורת בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ואדים יא סוס
לך לגיל תיהיה הכי גדול בפורום יש לך גנטיקה מלחיצה אתה לא עושה כלום ואתה מוסיף קילוגרמים לעצמייך כמו מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הוא יוכל לחטב בצורה יפה מאוד אצל גיל וגם להוסיף כמה קילוגרמים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב יא קלאבר....החלבון הזה דווקא טעים, זה לא הדבר הכי נורא שיש.
עם הסוכר ענבים זה בכלל הופך למעדן :p בכל מקרה אני מקווה כבר באימון הבא לקחת את ה Cgt לפני ואחרי. זה בסדר להוסיף את ה Cgt לחלבון נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תשכח לשתות גם בבוקר ביום בלי אימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() כן שתיתי בבוקר ואני ישתה אחד בערב גם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד אחי, בהצלחה.
מאיפה אתה באור עקיבא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אור-עקיבא זה לא מקום כל כך גדול שהוא מחולק לכמה חלקים.
אני משכונת אורות לצורך העניין... |
![]() |
![]() |