|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() כדי שיהיה פה כדורגל אתה צריך 5-6 מועדונים חזקים עם תשתית חזקה של מסורת, כסף, נוער, קהל, ומתקנים
יש פה רק 2, בית"ר ומכבי מכבי חיפה עם כל הכבוד הוא מועדון בינוני בעידן הזה הפועל ת"א יכולה להתפרק מחר ואף אחד לא יהיה מופתע, כל יום מחליפים שם בעלים הממשלה גם לא נותנת אגורה, בבצפר לא מלמדים אזרחות כמו שצריך, אז חינוך גופני ברמה בטח שלא יהיה תסתכלו תכדורגל שהיה פה לפני 20-25 שנה ותראו שחלק גדול מהמועדונים התפרקו ולא קיימים עוד לכו תראו באנגליה מועדונים שם הוקמו לפני שהסבים של הסבים שלנו נולדו, והקבוצות עדיין רצות באדיבילדינג זה ספורט אינדיוידואלי, אין שום סיבה בעולם שיהושוע, בן למשפחה אמידה מת"א עם גנטיקה טובה לא יגיע להישגים גם ברמה הבין לאומית, לא כל באדיבילדר מארה"ב נוסע על האמר ומגיע להשקות ואירועים של חברות תוספי מזון |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() רישוס באנגליה יש גם מועדונים בליגה השלישית עם יותר אוהדים מבית"ר ירושלים, והם מגיעים לכל משחק בית וחוץ.
שם זה הרבה יותר מספורט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אומנם כל הדרך לבודיבילדינג זה הכי ספורט שיש אבל האקט עצמו של בודיבילדינג שזה לעלות לבמה לא ממש ספורט זו יותר תחרות יופי,אגב אני בספק אם מדינות אחרות תומכות בבודיבילגינג עובדה שרק מעטים מתפרנסים מהפיתוח גוף עצמו,ותראו הרבה מפתחי גוף מוכרים שעובדים בכל מיני עבודות אחרות מכובדות יותר או פחות(אהמ קאיי גרין אהמ)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() +++ בידיוק, שמה כל אחד אוהד את קבוצת הבית שלו, לא כמו פה שאנשים חדרה אוהדים את מכבי חיפה, או אנשים מראשון אוהדים הפועל תל אביב....
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() תקשיב אחי יצאת פארש
מה אתה משווה כדורגל פתאום לבודיבילדינג? הבנתי שאתה רוצה שיראו שצריך לתת גם חסות לבודיבילדינג אבל זה לא מעניין את רב האנשים כמו כדורגל חוץ מזה בכדורגל חברות שלמות נותנות חסות לזה מה יעזור לאיזושהי חברה לתת סתם ככה חסות לאירה מעיין?אין להם תועלת בזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב' פה הספורט מקושר מאוד לפוליטיקה - ימין לבית"ר, הסתדרות ושמאל להפועל חוץ מזה שהמדינה פה מאוד קטנה אז זאת לא כזאת בעיה בכל מקרה מה שרציתי להגיד בגדול זה שבאדיבילדינג זה ספורט אינדיוידואלי שתלוי רק במתאמן מי שבאמת רוצה בתוספת גנטיקה וכסף יכול וצריך להגיע לרמות הכי גבוהות בכדורגל זה שונה, בכדורגל אתה צריך 5-6 קבוצות ברמה שיעלו את הרמה פה בארץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() מצטער לאכזב אותך אחי, אבל בית"ר ושאר קבוצות ה"פאר" כמו הפעול שדיברת עליה - בקנה מידה אירופאי (אני כבר לא מדבר על ברצלונה, ליברפול ובאיירן מינכן) אלו חבורות של כלום ושום דבר. כתבתי אתמול מגילה על זה אבל בסוף לא פרסמתי כי כל זה כבר ידוע לכולם.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי בברצלונה, אני הייתי במנצ'סטר, ובמילאן - והכדורגל שם זה עולם אחר אבל אחר לגמרי, אי אפשר בכלל להשוות אותו לארץ. אני הפסקתי להסתכל על משחקים בארץ מלפני שנה וחצי כי זה פשוט גועל נפש.
ואמרו פה נכון, שם זה הרבה יותר מרק כדורגל. (הלוואי עליי לגור בברצלונה, ללכת כל יום ראשון לקאמפ נואו, האווירה הכי טובה בעולם) בית"ר מה היא שווה עם כל הכסף שלה? עם התקציב הזה היא הייתה צריכה לעשות הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() כול הכבוד על התגבוה שרשמת להם וטוב שהם פירסמו אותה, לגופו של עיניין הנושא נראה אבוד מראש כי ענף פיתוח הגוף אף פעם לא יהיה מעניין כמו ענפי הכדור ומשחקי הספורט הקבוצתיים למינהם ,הקהל מצביע ברגלים אתה יכול לראות את זה אפילו כאן בתחרויות שנערכת בארץ הקהל היחידי שמגיע הם אנשים אשר הם עצמם מהתחום או בני משפחה/חברים של המיתמודדים , ונוטים לחשוב שהמצב בחו"ל יותר טוב וזה לא ממש ככה , באירופה המצב די דומה ואילו בארה"ב גם אין מי יודע מה חשיפה לענף (מתי שידרו בפעם האחרונה ב fox או ב espn תחרות פיתוח גוף??? ) , אבל היות ושם מדובר באוכלוסיה שגדולה פי כמה וכמה מידראל אז כמות המיתחרים הטובים משם גם גדול באופן יחסי . בכול אפן זה האופי והמהות של הענף הזה אבל זה לא משנה את העובדה שגם המיתחרה הכי פחות מוצלח בארץ מיתאמן ומשקיע מבחינה פיזית יותר מבכיר שחקני הכדורגל שיש לנו כאן .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() נשבע לך אלון ראיתי את התגובה ידעתי שזה אתה, תאמת תגובה לעניין, כל מילה ומילה במקום רק הבעיה היא שמי באמת יקרא שם בתגובות, באמת צריך לעשות משהו עם העניין הזה, בדי בילדינג הוא ספורט במלוא מובן המילה אבל לא מתייחסים אליו כאל ספורט וזה באמת דבר שמציק טאני בטוח שלא רק לי..
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אין הרבה מה לעשות. הספורט הוא מזערי, חסר השפעה פולטית, חסר אוהדים... אין בדיוק "לובי פוליטי" חזק של פיתוח גוף. הדמות היחידה שמוכרת בארץ היא עבריין מורשע בעבירות מס חמורות ...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מצאתי אצלי את העיתון של ה-10.10
וה-24.10 ודווקא את של 17.10 לא מצאתי איזה פאק =\