ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   נא לקרוא ידיעות אחרונות - 7 ימים (https://israelbody.com/showthread.php?t=43515)

Dr. Muscle 24-10-08 11:57

נא לקרוא ידיעות אחרונות - 7 ימים

מדור מכתבים למערכת - תגובה על הכתבה של אירה מעיין, של בחור אחד, "אלון מהמרכז". מעניין מי זה :confused:

Holy_Templar 24-10-08 12:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 682126)
מדור מכתבים למערכת - תגובה על הכתבה של אירה מעיין, של בחור אחד, "אלון מהמרכז". מעניין מי זה :confused:

:)

כל הכבוד!

Pro_XXL_Universe 24-10-08 12:02

אפשר לינק?

Dr. Muscle 24-10-08 12:07

אני אכתוב, אני לא חושב שזה מפורסם אונליין (אחרת מי יקנה את העיתון)

בעקבות "משחקת בקוביות" 17.10.08

אירה מעיין היא ספורטאית אמיתית, מה שלא ניתן להגיד על חבורת הליצנים מהכדורגל שפירות "ההשקעה" שלהם נראים בתוצאה המהוללת - תיקו 1:1 מול לטביה במוקדמות המונדיאל.
פיתוח גוף הוא ספורט שבו אתה חי את הגוף שלך מאה אחוז מהזמן. מפתחי גוף לא חוגגים עם נערות לווי יום לפני תחרות. למען האמת, הם לא חוגגים בכלל, אלא מנסים להחזיק את עצמם מלשתות טיפת מים ועסוקים תדיר בטיפול במצבים קיצוניים וכואבים של התכווצויות שרירים.
אירה מעיין היא נציגה בכירה של ספורט מדהים שצובר פופלאריות מיום ליום, ומוכה גם הוא באותן המחלות שכל הספורט בארץ נגוע בהן - אין מימון, אין מתקנים, אין אפשרות להשתפר ולהגיע לרמה של מדינה מתועשת (מפליא כל פעם לגלות איך נתנו דירוג אשראי כל כך גבוה למדינת עולם שלישי כמו ישראל).
יש לנצל את המומנטום ולקרוא (שוב) לעשירי ישראל ולבוא ולהציל אותנו, מפתחי הגוף, ספורטאים שמביאים לא פחות כבוד למדינה מאשר ענפים אבסורדיים אחרים שזוכים לתקצוב סביר.
מכיוון שבמוסדות המדינה כבר מאסנו, אנחנו זקוקים לתרומות שלכם לפני שגם הספורט הזה יעלם.

Holy_Templar 24-10-08 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 682140)
אני אכתוב, אני לא חושב שזה מפורסם אונליין (אחרת מי יקנה את העיתון)

בעקבות "משחקת בקוביות" 17.10.08

אירה מעיין היא ספורטאית אמיתית, מה שלא ניתן להגיד על חבורת הליצנים מהכדורגל שפירות "ההשקעה" שלהם נראים בתוצאה המהוללת - תיקו 1:1 מול לטביה במוקדמות המונדיאל.
פיתוח גוף הוא ספורט שבו אתה חי את הגוף שלך מאה אחוז מהזמן. מפתחי גוף לא חוגגים עם נערות לווי יום לפני תחרות. למען האמת, הם לא חוגגים בכלל, אלא מנסים להחזיק את עצמם מלשתות טיפת מים ועסוקים תדיר בטיפול במצבים קיצוניים וכואבים של התכווצויות שרירים.
אירה מעיין היא נציגה בכירה של ספורט מדהים שצובר פופלאריות מיום ליום, ומוכה גם הוא באותן המחלות שכל הספורט בארץ נגוע בהן - אין מימון, אין מתקנים, אין אפשרות להשתפר ולהגיע לרמה של מדינה מתועשת (מפליא כל פעם לגלות איך נתנו דירוג אשראי כל כך גבוה למדינת עולם שלישי כמו ישראל).
יש לנצל את המומנטום ולקרוא (שוב) לעשירי ישראל ולבוא ולהציל אותנו, מפתחי הגוף, ספורטאים שמביאים לא פחות כבוד למדינה מאשר ענפים אבסורדיים אחרים שזוכים לתקצוב סביר.
מכיוון שבמוסדות המדינה כבר מאסנו, אנחנו זקוקים לתרומות שלכם לפני שגם הספורט הזה יעלם.

כל מילה זהב אחי :)

כל הכדורגל הומואים האלה .. ססעמק .. :)

Sugarzaza 24-10-08 12:24

על מה הגבת אבל, מה הם כתבו עלייה?

Dr. Muscle 24-10-08 12:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 682156)
על מה הגבת אבל, מה הם כתבו עלייה?

יש גבול לכמה שיש לי כח לכתוב, זו היתה חת'כת כתבה ארוכה.
פשוט כתבה בסיסית עליה ועל ההישגים שלה, לא זוכר שומדבר מיוחד.

Pro_XXL_Universe 24-10-08 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 682161)
יש גבול לכמה שיש לי כח לכתוב, זו היתה חת'כת כתבה ארוכה.
פשוט כתבה בסיסית עליה ועל ההישגים שלה, לא זוכר שומדבר מיוחד.

אחלה כתבה!
אירה באמת ספורטאית שמייצגת את ישראל בכבוד ומגיע לה המון כבוד והערכה!
מה לגבי האלון הזה לא הבנתי עוד במה מדובר..:confused:

rosilio 24-10-08 12:59

ואוווו כל הכבוודד
מהפה שלה לסינים המשקיעים :)

Dr. Muscle 24-10-08 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 682177)
אחלה כתבה!

אלון זה אני :o מה שרשמתי כאן זה התגובה שלי, על הכתבה המקורית שפורסמה שבוע שעבר, ומי שרוצה יכול לסרוק אותה.

Dr. Muscle 24-10-08 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 682180)
ואוווו כל הכבוודד
מהפה שלה לסינים המשקיעים :)

האמתי, שזה מהפה שלי, ולא שלה

Antonator1 24-10-08 13:13

כל הכבוד על ההשקע ועל ההבהרות, אבל ממש ממש אין צורך להכליל את הכדורגל כענף נחות כי עם כל הכבוד הזוועה הזאת שנקראת "כדורגל ישראלי" לא משקפת בשום רמה את הכדורגל האמיתי במדינות כמו גרמניה. למעשה, בשבילי כדורגל בישראל ובגרמניה למשל זה לא אותו הענף בכלל. רמת הכושר הגופני של כדורגלן ישראלי שווה פחות או יותר לזו של תיכוניסט ממוצע פלוס.

gilsXM 24-10-08 13:15

איפה גאידמק שצריך אותו????

Dr. Muscle 24-10-08 13:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 682193)
כל הכבוד על ההשקע ועל ההבהרות, אבל ממש ממש אין צורך להכליל את הכדורגל כענף נחות כי עם כל הכבוד הזוועה הזאת שנקראת "כדורגל ישראלי" לא משקפת בשום רמה את הכדורגל האמיתי במדינות כמו גרמניה. למעשה, בשבילי כדורגל בישראל ובגרמניה למשל זה לא אותו הענף בכלל. רמת הכושר הגופני של כדורגלן ישראלי שווה פחות או יותר לזו של תיכוניסט ממוצע פלוס.

כדורגל באופן כללי זה ענף שהרבה פחות body taxing. בנוסף, התייחסתי לכדורגל בישראל. ובנוסף להכל, גם אני אוהב מאד כדורגל ואפילו הייתי הולך למשחקים (השנה הלכתי לאחד, זוועתי) - אבל עדיין מה שמצחיק זה הפרופורציות בין ספורטאי שהוא מפתח גוף ומשקיע מכספו ללא כל תמורה כספית לעולם כדורגלן ישראלי בליגה נמוכה שמרוויח שכר סבבה לגמרי (עלוב יחסית לכדורגלנים בליגת העל, אבל מכובד מאד למשק הישראלי).

SaharKazes 24-10-08 13:19

כל הכבוד
זה פשוט חלום שיתחילו להשקיע בענף פיתוח גוף פה בארץ
שיתנו לזה איזה בוסט (Boost) אחד טוב

little_friend 24-10-08 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 682177)
אחלה כתבה!

חחחחח יצאת טונה :d

Antonator1 24-10-08 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 682200)
כדורגל באופן כללי זה ענף שהרבה פחות body taxing. בנוסף, התייחסתי לכדורגל בישראל. ובנוסף להכל, גם אני אוהב מאד כדורגל ואפילו הייתי הולך למשחקים (השנה הלכתי לאחד, זוועתי) - אבל עדיין מה שמצחיק זה הפרופורציות בין ספורטאי שהוא מפתח גוף ומשקיע מכספו ללא כל תמורה כספית לעולם כדורגלן ישראלי בליגה נמוכה שמרוויח שכר סבבה לגמרי (עלוב יחסית לכדורגלנים בליגת העל, אבל מכובד מאד למשק הישראלי).

אמנם תאכלס גם בחו"ל כדורגלנים מרוויחים סכומים לא מוצדקים יותר מדי, אבל בקבוצות הבונדסליגה למשל, אני אומר את זה כי אני אישית מתמחה בליגה הזאת קצת יותר מהאחרות, במיוחד בקבוצות היותר דומיננטיות - רמת הפיזיות של השחקנים, אני לא מדבר על טכניקה, ראיית משחק ושליטה בכדור, גבוהה בכמה רמות (בכל פרמטר אפשרי) מליגת העל החובבנית משהו שלנו. פאק, בארץ יש עדיין המוני שחקנים שאת המושג "חדר כושר" הם פשוט לא מכירים. במדינות כמו גרמניה (שאמנם כן, היא מעצמת כדורגל עם 3 גביעי עולם ואירופה, הליגה המעניינת והאינטנסיבית ביותר באירופה לדעת רבים ואינספור תארים בידי המועדונים המובילים שלה) - אפילו בליגות חובבניות, אני לא מדבר כבר אפילו על ליגות מקצועניות 2-6 ממוצע הנתונים הפיזיים עולה על רוב שחקני ליגת העל. שלא לדבר על אתרי אימונים, אצטדיונים, ביגוד, ספונסרים וציוד. אני אומר ככה - אם כבר החלטתם לפתח אובססיה לאומית לכדורגל, אז לפחות בזה תשקיעו קצת. כי אפילו אנשים כמו אלי אוחנה נכנסו לסוג של אשלייה שהכדורגל פה בארץ מגרד את קצה קרסולו של הכדורגל באירופה. פשוט כואב הלב לראות את הרמה, במיוחד של מה שאחרי ליגת העל. פשוט עצוב לראות משחקי ליגה לאומית שמזכירים לי את המשחקים שלנו בחברה' במגרש של בית הספר.

TheRock 24-10-08 16:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 682182)
אלון זה אני :o מה שרשמתי כאן זה התגובה שלי, על הכתבה המקורית שפורסמה שבוע שעבר, ומי שרוצה יכול לסרוק אותה.

חחחחחחחחחחחח יוו באמא שלי שחשבתי שמדובר באלון סיקס פאק

or16 24-10-08 17:58

פתחתי לא ראיתי כלום שבוע שעבר היה משו אבל מה מה יש השבוע אחי לא ראיתי .

Vodex 24-10-08 18:41

כן ראיתי לפני כמה ימים כתבה ענקית כתבו עליה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ