|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני תכף זז לישון אחי מחר אני ידבר איתך ונריץ איזה משהו ד"א Orc Shaman רמה 28 ![]() Night Elf Hunter רמה 16 פתחתי אותו לפני 3 ימים ואני אפתח איתך כניראה Dwarf Hunter או Gnome Warlock כי שתיהם מתחילים באותה עיר כמו טרולים ואורקים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שציינו כאן אתה צריך פסיכומטרי כדי להתקבל לאוניברסיטה כלשהי.
ו3 יחידות אנגלית לא מקבלים לשום מקום אולי מכללה. הכי חשוב בבית-ספר (כמובן שהכל חשוב)זה חשבון,אנגלית,המגמה שלך וספורט(בשביל האגו). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() אנשים שלום !
לכל חברי המלומדים, שלומדים כעת בביה"ס וגם אחרי צבא..... קודם כל - תלמדו, זה חשוב, אבל חשוב לידע כללי והשכלה בסיסית לחיים. דבר שני, הלימודים - לא זה, מה שיסדר אתכם בחיים ואני מדגיש שאני לא נגד לימודים, אבל כמה אנשים אתם מכירים שהם אחרי אונברסיטה אחרי תואר ראשון, שני... ולא מוצאים עבודה ?? או לא חיים כמו שהיו רוצים לחיות ?? מכאן אני עובר לדבר השלישי, גם מי שלא קורא ספרים, שיעשה לעצמו טובה ויקרא.. ממליץ בחום על קריאת הספר אבא עשיר, אבא עני - רב מכר עולמי. אני קורא לו ביה"ס לחיים ! כי מה שאתם לומדים בביה"ס זה לימודים וזה תיאוריה הספר מלמד את הפרקטיקה, את המעשי....... אשמח לשמוע תגובות איך הספר. בהצלחה ! אביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() קח את כל מה שאמרת עכשיו, תכפיל את זה פי 2, תקבל אותי =]
בקשר לספר, נישמע מעניין.. אני יקנה אותו בשבת |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() בלי 85 ב 5 יחידות במטמתיקה ואנגלית הסיכוי להיתקבל לאוניברסיטה אפסי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יהייה בגרות עם ממוצע דיי נמוך .. במיוחד בגלל שאני ב 3 יח' מתמטיקה
אולי הייתי יכול להצליח מעט ב 4 עם הרבה מאמץ אבל מה הטעם אני לא חושב שזה ישנה עד כדי כך, ואין לי שום תוכניות לעתיד :-| טוב כנראה שהבגרות הזאת שווה משהוא אם אני רוצה לעבוד בחיריה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחחחחח אני גם שונא מתמטיקה אבל אין שיעור אחד שאני לא מחשב כמה ירדתי במשקל כמה עליתי בדחיקות כמה משקל הרמתי בהתחלה וכמה עכשיו ..מתי אני יחטב עוד כמה זמן מסה אוכל קלוריות איןןן בשביל זה אני אוהב שיעורי מתמטיקה כי אני לא מבין את התרגלים שלה אבל מבין את שלי חח |
|
![]() |
![]() |