![]() |
בגרויות...
היום יצא לי לדבר עם דוד שלי,וכמו כל בן משפחה דאגן הוא אמר לי ללמוד ולהשקיע כדי להוציא ציויונים טובים בבגרויות.
זה גרם לי לחשוב ל כמה דברים-האם אדם עם ממוצע בגרויות נמוך לא יכול להתקבל לאונברסיטה? או לחלופין,אדם שעושה רק שלוש יחידות במט'/אנגלית לא יכול להתקבל לאונברסיטה?? אגב, אני שואל בשביל "חבר":whistle: |
תלמד חביבי, תלמד
לא סתם אומרים ללמוד אלא אם כן אתה מכיר מישהו שמוכר מזל ואז זה סיפור אחר ... |
ציטוט:
אם יהיה לך סכם נמוך (בגרויות ופסיכומטרי) אתה לא תתקבל למגמות שוות, או בכלל לא תתקבל לאוני'. אלא אם כן אתה ערבי, אז אתה יכול ללמוד אפילו רפואה עם נתונים נמוכים, כי המדינה משריינת לך מקומות על חשבון יהודים. |
כוס עמק עם המתמטיקה הזאתי, זה קשה
|
ציטוט:
|
ממוצע בגריות לפני בונסים 85 נחשב טוב?
|
ציטוט:
|
יש 3 יח"ל באנגלית? מה לומדים שם, את ה - Abc?
|
אחי תלמד , באמת תלמד , עכשיו אני יודע שזה בזין שלך להתאמץ אבל אתה תצטער אח"כ , וכשתבין את זה יהיה מאוחר מדי , לי יש פסיכו 697 אבל בגלל שלא השקעתי במתמטיקה יש לי 70 ב 5 יח' ולא התקבלתי לאן שרציתי
תאמין לי שהחרישה עכשיו תשתלם לך בעתיד |
:):):):)..אני לא 3 יחידות...אני ב5 באנגלית וב4 במתמטיקה..בקושי מסתדר שם (במתמטיקה..)
|
גיאוגרפיה - 5 יח"ל (מגמה)
רוסית - 5 יח"ל (מגמה) אנגלית - 5 יח"ל אמנות - 5 יח"ל (מגמה) היסטוריה פעם גם הייתי במגמה אבל נתנו שם יותר מדי עבודות אז עברתי לגיאוגרפיה. מתמטיקה - 3 יח"ל (החלק החלש שלי - אני נוטה יותר למקצועות הומניים מאשר למדעים מדויקים). |
ציטוט:
מה????? 3 מגמות?! אני בביולוגיה ותלמוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הקטע הוא שבכל אופן בתואר תצטרך ללמוד את זה,אתה צריך להגיע לרמה של פטור באנגלית בשביל לקבל תואר ראשון, אז יוצא שתצטרך ללמוד בזמן התואר את זה.אני אישית אין לי בעיה עם אנגלית, אבל מתמתיקה עשיתי 3 יחידות ולא היה לי כוח להשקיע, אם הייתי צריך מתמטיקה בתואר הייתי צריך פשוט להתחיל ללמוד את זה. ככה שבמילא אתה צריך ללמוד, אבל אם לא עכשיו תמיד תוכל להשלים, רוב האנשים משפרים ציונים אחרי הצבא בהתאם למה שהם רוצים ללמוד. |
עומרי הבעיה באונב' הפתוחה היא שכל תואר עולה כמו דירה בהרצליה פיתוח :disgust:
|
אתה מרחיב אומנות?
אתה מרחיב תלמוד? אתם מרחיבים עוד דברים שם? Wtf? |
ציטוט:
|
אחי תלמד תשקיע ותיתן את הנשמה שלך בלימודים ביחד אם הבודיבילדינג!!!!
מניסיון אישי מי שלא לומד נידפק אחר כך עוד יותר שהוא רוצה להשלים בגיל מאוחר יותר:cry_1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ