|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קצת חולק עליך, ישנם אנשים שיש להם רגישות גבוה לאינסולין ויש כאלו עם רגישות נמוכה, שאליהן סוג הפחמימות משפיע באופן עקיף. בכל אופן ירקות (סיבים) עוזרים להוריד את הרגישות לאינסולין. סביב האימון תצרוך פחמימה פשוטה (ע"ג גבוה), במשך היום תגוון עם יתרון לאינדקס בינוני-נמוך (כמובן לא להיות מושפע מזה בכל ארוכה)
![]() |
![]() |
#23 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
לפני האימון יש צורך בפחמימות מורכבות ולאחריו בפחמימות פשוטות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה אי דיוקים בדברים שנאמרו פה ואני ירחיב
1. במידה ואוכלים ארוכה עם אנידקס גליקימי גבוהה במהלך היום הדבר יגרום לקפיצה ברמת הגלוקוז בדם מה שמקפיץ את הפרשת האינסולין הגוף צריך לעשות משהו עם כל האנרגיה הזאת במידה ואין לו מה לעשות עם האנרגיה הזאת הוא פשוט יאגור את זה כשומן ככה להגיד שאין להתחשב באינדקס הגליקימי זה לא מדוייק 2.לגבי פחממות באופן כללי.מכל סוגי ה macro nutrients פחממות גורמות לקפיצה הכי גבוהה באינסולין וקפיצה באינסולין אנחנו נירצה בזמנים מסויימים במהלך היום (לאחר אימון לדוגמא) כך אני הייתי מתמקד בפחממות מורכבות ופחממות סיביות במהלך היום ופחממות פשוטות רק בבקור לפני ואחרי אימון (אלה הזמנים שהגוף ממש צריך אנרגיה זמינה) 3.סיבית תזונתיים,ברגע שצוריכים כמות מספקת של ירקות (אכילה של ירקות במהלך היום מספקת כמות נכבדת של סיבים) מגיעים לכמות יפה של סיבים שעוזרים למערכת העיכול שלנו לתפקד במיוחד עם אנחנו צורכים כמות גבוהה של חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() יש בכלל הבדל ערך קלורי בין לחם מחיטה מלאה לבין לחם לבן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער שאני סוטה מהנושא קצת
אתם ממש סופרים סיבים תזונתיים? ללכמה צריך להגיע ביום? ואך זה עוזר מבחינת פיתוח שריר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מפקח ראשי