|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לעשות חיטוב מטורף...ובסוף לעשות חזה מסיליקון לא חבל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אם יהיה לי גוף כזה...
באמת אין לי בעיה לעשות סיליקון.. כיום לכל בחורה שניה יש... ואל תתילו את הקטע של: אני לא אוהב סיליקון אני רוצה טבעי כי אם תבוא אליכם בחורה עם סיליקון, אני מאמינה שמאוד תהנו מהמראה. והאמת החיטוב הזה מאוד שווה את זה... מה עדיף להייות מהשמנות עם החזה 10 ק"ג??? חזה רובו זה שומן.. אין מ לעשות...צריך לסכן כמה דברים כדי להגיע לתוצאות
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() איכס
זה מה שאת רוצה להיות? הדבר הכי מגעיל אצלהם שהם חטובות כמו מסמר ופתאום 900 סמק סיליקון זה מגעיל, זה מכוער וזה לא מסתדר עם המראה השרירי |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה כמו שבן יתחיל להתאפר, לשים אודם ואנערף מה עוד בנים מתאמנים בין היתר גם כי בנות אוהבות את המראה הזה אבל אני מבטיח לך שבנים ממש לא אוהבים בנות שריריות, אלא חטובות, וד"א המראה האנורקסי באמת לא מושך כבר והרוב אפילו מעדיפים שיהיה קצת בשר לא יודע מה איתך אבל אני מסתכל על אירה מעיין למשל ובא לי להקיא עם כל הכבוד על ההשקעה ובלה בלה בלה...: היא מכוערת, היא נראת שליש גבר שליש אישה שליש דג jamie eason למשל מושלמת אבל אני בטוח שזה יותר פוטושופ ממציאות בתמונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
זה לא סיליקון יפה. זה שתי עיגולים מגעילים בחזה של גבר.... ומה קפצת ישר לשמנות? קיצר כנראה שאת לא מוכנה לקבל את זה אבל רוב האנשים בעולם באמת יעדיפו את המראה הלא מסיבי והלא שרירי אצל בחורות.
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שסיליקון זה רע. זה נראה לא רע בכלל... אבל כמו שאצלה זה פשוט זועתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא אכפת לי מה העולם קבע תחת הכותרת: סקסי, ותחת הכותרת: מגעיל. זה מה שאני רוצה-ואני מקווה שזה מה שאני אצליח לעשות. ========== ובלי קשר לזה.. אירה מעיין כבר לא פיטנס היא יותר מתאימה לקטגוריה של באדיבילדינג, היא לפי דעתי משתמשת בטסט' וחומרים יותר מורכבים מג'יימי אלנה והשאר. אני גם לא אוהבת את הגוף שלה. (ודא כן יצא לי לראות את ג'יימי בסרטים,סרטונים, ותמונות ללא פוטושופ,היא נראת אף יותר טוב- כי בפוטו שופ מוסיפים לה שרירים ומבליטים אותם) וסתם לידע כללי, אני מסכימה שלפני תחרות הבחרוות נראות די מאיימות, אבל כשהן באוף סיזן, ומצטברת שכבה דקה של שומן מעל הגוף, הן נראות סוף הדרך. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אז למה להמשיך בעוד דיון מיותר שיגרום לריב? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() סנדרה, מה שאת רואה שם זה אחרי חיטוב וייבוש, אין שום סיבה שבעולם שלא תגיעי פחות או יותר לזה, אחרי שתבני מאסה סבירה, ותעשי ייבוש.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי באוף סיזן הן נראות מעולה. אז יאללה, לעבוד ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() את כבר יודעת מה אני חושב כי אמרתי לך מיליון פעם ~.~
בכל מקרה, תזכרי שאת עוד צעירה. (וכן מתחילים מגיל צעיר אבל לא צריך להגזים במהירות)
![]() |
#31 |
חבר מתחיל
|
![]() מי יודע, אולי עד שהיא תתחיל הכנות לתחרות ההעדפה של השופטים תהייה כלפי שריריות יתר ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() חח התמונות פה זה כמו לקחת בן אדם 1.50 ולהאריך לו תרגליים ב40 סנטימטר, רואים שמשהו לא במקום
אבל אם זה מה שאת רוצה זאת בחירה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() בעידן שבו מנסים להאדיר הכל בצורה מלאכותית, שימוש בריטוש לא יוצא דופן. אני נתקל בעבודות של עמיתים, וכמעט קשה לי להאמין שהם צילמו אנשים אמיתיים.
חוץ מזה, לא תמיד מרטשים תמונות בצורה כזאת מסיבית, חח. לא כל דבר שלא נראה אמיתי הוא בהכרח כזה. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ובהצלחה בשאיפות שלך דרך אגב.
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() ההגיון הבריא שבדבר.
אקח זאת בחשבון ![]() ותודה!
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תודה ... אחלה גוף
![]() |
#37 |
חבר מתחיל
|
![]() סנדריק ואיפה הרגליים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() זה רק אני או שהציצים שלה לא במקום? מוזר..
![]() |
#39 |
|
![]() שינוי קל במצב המוצא זה לא באמת מה שיעשה את ההבדל. סה"כ זה מאסה, אחוז שומן וגנטיקה שקובעים איך תראה, לא אם עבדת בסקוואט עם זווית של 30 או 45 מעלות עם הכפות רגליים.
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זה לא אישה זה גבר.... רציני.
את בטוחה שאת רוצה להראות ככה?:\ |
![]() |
![]() |