|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי reshos123, 07-09-08 בשעה 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי רד ממני הא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אחי חכה שהקצף ירד אם לא יורד תוציא אותו ... תנצל את החלבון כמה שאפשר אחי ... קרה האסון תלמד מהטעות ותמשיך הלאה ![]() אל תתבאס קורה לכולם קנייה חרא לפחות פעם אחת .. במשהו לך נפל על החלבון ...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר מבואס מהעובדה שאין אבקה שמתאימה לי ...כי כל האבקות עם הלקטוז זה לא בשבילי ועכשיו האבקה היחידה שעוד חשבתי שתתאים לי גם כן אני מצטער מאוד על הרגע ששילמתי עליה=\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מזדהה איתך למרות שאני איני רגיש ללקטוז .. ![]() לא נורא תתעודד מטעויות לומדים ..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית פעם אופטימום? הם מוסיפים אינזימים לרגישים ללקטוז, גם מוכרים כל מיני אינזימים שעוזרים. כניראה אתה מכיר את כל זה אבל בכל זאת.http://www.lactose.com/
זה אתר שיעזור לך אולי. http://www.lactose.co.il/ וזה בעיברית אם תרצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה אתר מעניין, תודה אחי!
לגבי האופטימום אני סיימתי דלי שלם של 2.3 קילו אבל סבלתי מכל רגע פשוט היה סיוט מתמשך . לא אקנה את זה בחיים למרות שבתכלס האבקה עשתה את העבודה, אבל לרגיש לקטוז כמוני זה פשוט בלתי סביל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() היי haas,
כמו שיניב ציין האבקה שרכשת היא אחת האבקות הטובות ביותר שקיימות היום בשוק, לצערי לכל אבקה יש מרקם קצת שונה ולפעמים יש לקוחות שאוהבים אבקה אחרת פחות מהשניה בגלל זה קיים מגוון כה גדול, עצתי לך זה לנסות להכין את המוצר עם פחות או יותר מים בנוסף אני הייתי מכין את האבקה עם שייקר + סוכר ענבים ואני זוכר שזה היה יוצא ממש טוב תנסה אולי שיטת עירבוב אחרת. בכל מקרה אשמח אם תיצור איתי קשר ואראה אם אני יכול לעזור לך במשהו: 050-6929029. בברכה שלומיק צוות ישראלבודי
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות קברתם אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עירבבת את זה עם בלנדר חשמלי או שייקר ידני?
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עם שייקר ידני..לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם חשמלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא אמור להקציף ככה, לך לאן שקנית לקבל הסבר למה זה ככה. אחד המאמנים אצלי היה שותה את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Fat bastard
|
![]() כאשר אתה מנער את המוצר הוא מקציף, בידיוק כמו כל חלבון אחר.
כל מוצר מקציף ברמה שונה, אם אתה לא מסתדר עם הקצף, תן לזה כמה דקות וזה ירד לבד. מניסיון אישי שלי, אני יכול לומר שהאבקה הזאת היא אחת הטובות שניסיתי והיא אמורה להתערבב בקלות. פשוט על תנער אותה חזק מידי אם אתה לא אוהב את הקצץ והקפד לשלב אותה עם מים קרים. אתה יכול לפנות אלינו גם במייל לעזרה נוספת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שילבתי עם מים קרים, לא ניערתי חזק, והקצף יורד בערך אחרי רבע שעה ....די מסובך לצרוך את זה ככה ישר אחרי אימון.
התקשרתי באמת לפני שעתיים בערך לחנות ואמרו לי שהם יבררו עם היצרן...בכל מקרה זה נראה לא טוב , היה לי גיינר של החברה הזאת בדיוק ולא הייתה טיפה של קצף. אין מצב שזה מוצר מקולקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע
קודם כל עזוב את כל המכוערים עם התגובות המטומטמות, זה מתוך צרות עין שהם עם אבקה מסריחה ואתה עם אבקה בת **** ![]() ובשייקר שלך יש רשת? אם כן אז לא צריכה להיות בעיה, פשוט תנער את השייקר ואחרי זה תמזוג לכוס, והרשת לא נותנת לכל הקצף לצאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
יצרתי קשר לפני זמן לא רב אמרו לי שיחזרו אליי בערב...נקווה שכך זה באמת יהיה:\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תראה תאריך ותדע מקולקל או לא, לפי דעתי היה בסחורה שקיבלה איזה מכת שמש. בקיצור לא אמור ליהיות ככה בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תגובות מסריחות
אחי תיצור קשר עם החנות לא סתם אתה משלם כסף
![]() |
#20 |
חבר פעיל