|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אומר להפסיק לאיים אחד על השני אבל מצד אחר אתה מאיים בלתת אזהרה , תעשה משהו עם הגועל נפש שנהיה פה בפורום במקום לתת אזהרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי תשקול להשתמש בכפפות בלחיצות חזה?
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אם יש לך עומס על כף היד, למה שלא תשתמש בתחבושות אלסטית? זה עוזר מאוד, ואני לא חושב שאני מחדש לך משהו, זה מונע מכף היד להתקפל ושומר עליה יציבה.
לי זה עוזר מאוד בבנצ'ים, בלי תחבושת אלסטית אני יורד במשקל (בגלל הבעיה שלי בפרק כף היד ימין). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
חפש באינטרנט מקורות למגנזיום באוכל או שתקנה בכדורים. תשקול לעשות בדיקת דם (רע זה לא עושה לא?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() תבדוק אצל רופא אם זו לא תזוזה או איזה נזק בחוליות בגב. היו לי כמה חברים בצבא שהרגישו אותו הדבר בגפיים התחתונות בגוף לאחר מאמץ במסעות והם היו בתחילת הדרך לפרוץ דיסק בגב.
לגבי הריבים, אליאב, תעלה פשוט כמה תמונות חדשות ותסגרו את זה ככה. זה לא קשה יש לך מצלמה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תאריך: 13:19 5.1.2007מאת: עופר בן-צבי
נושא: בעיות עיצביות לאחר אימון משקולותאני חושב שעד שהמצב יהיה 100% אסור לך להיות בעומס ולבצע אימונים שאחריהם יש תחושות חולשה או שיתוק. הבעיה נובעת מלחץ או עומס על שורשי העצב באיזור הצוואר או מעט לאחר יציאתו מהצוואר (יכולות להיות תופעות לחץ עיצביות גם לאורך היד אבל מכיוון שלך התחיל בביספס ועכשיו גם בכף היד אני מניח כי הבעיה גבוהה יותר בצוואר). יתכן מחיזוק שרירי מאסיבי לא נכון, יתכן מזויות ולחץ על הצוואר ויתכנו מניעים נוספים. עליך להיזהר ואין לדעתי אפשרות כיום לבצע פעילות אינטנסיבית. לפי מה שהוא כתב לבstarmed כדי שתפסיק להיתאמן לא? |
![]() |
![]() |