|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() עזוב ת'ילדה בחייאת שתיהנה מהחיים מה הקשר דיאטה עכשיו אינעל ראבאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() שתתחיל לרוץ
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() שתאכל פשוט אוכל שאמא מכינה ושלא תאכל כל הזמן בין הארוחות... קצת ספורט וזהו.
logout - לא צריך להפריז עם כל האוכל אחרת ולהגיד "להנות מהחיים" צריך הרגלי תזונה כבר מעכשיו אחרת אפשר למצוא את עצמך בגיל מאוחר יותר עם 20-30 קילו עודף משקל שאתה נלחם בשיניים ובמוות כדי להוריד אותם.... ומי שלא היה לו עודף משקל רציני וירד לא מכיר ולא יודע את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() מה רע בזה שהיא תהיה שמנה אבל תיהנה מהחיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע? כנראה שאתה לא יודע מה רע כי אתה לא היית שמן אף פעם ואתה לא רוצה להיות תאמין לי.
להנות מאוכל זה לא להנות מהחיים, אתה לא חי בשביל לאכול אלא אוכל בשביל לחיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() מספר תאי השומן נקבעות בגיל צעיר, אחרי התקופה הזו תאי השומן נשארים במספרם ואי אפשר להקטין אותם
אלה רק בשיאבת שומן מה שאומר שכמה שהילדה תיהיה יותר שמנה בילדות ככה בעתיד יהיה לה יותר קשה להרזות ולשמור על המצב הקיים כאשר עושים תחיטוב אותם תאי שומן מתרוקנים ולא נקטנים במספר
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אני שומר על הדעה של לאכול ולהיות שמח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שלא לדבר על זה שזה יעלה לה את הביטחון העצמי
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה בסדר אני מבין אותך אני מניח שאף פעם אתה עוד לא עשית דיאטה חיטוב או משהו בסגנון... לאכול ולהיות שמח אין בעיה במסה או משהו... אבל כשמדובר על בן אדם רגיל למשל עם נטייה להשמנה שלא מתאמן הוא צריך הרגלי תזונה טובים. גם אחד שמתאמן כמובן אבל במסה זה קצת שונה כי יש מטרה אחרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בגיל הזה לא קל להיות שמן ושמח, לרוב מקבלים הרבה הקנטות.
![]() |
#31 |
|
![]() יש מצב...אני פשוט שחיף מסריח ואוכל מלא יחסית למניאק אז בגלל זה אני לא מבין את כל הבעיותת שיהיו לה...
אני כל כך מתחרט על זה שקראתי לילדים קטנים שמנים מסריחים.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אחי מתבגרים ככה זה כשאנחנו ילדים קטנים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עידן זה לא מה שאתה חושב...
זה לא לאכול ולהיות שמח... אחרי הכל שאתה שמן אתה נהנה מהאוכל אבל זה לא מקנה לך את כל השמחה שאתה רוצה זה רק חלק קטן ממה שאתה מפנטז.... אתה אולי תיהיה שמח וחופשי לאכול מה שתרצה אבל אתה תאכל חרא בדברים אחרים... אם זה אומר לזחול או לטפס למגרש כדורגל כמו דוב פנדה שלך קשה וחברים שלך עושים את זה בשנייה והחולצה נקרעת לך... ושחברים שלך עם כוסיות שאתה רק חולם עליהן בחלום רטוב לגוע להן ביד אתה יושב מול המחשב ודופק במבה ומסיים אותה כמה שיותר מהר כדי להגיע לבמבה השנייה משיעמום... ושהחולצות שנראות עליך עוד נורמליות ושומן לא קורע אותן זה מידה xxl של החולצות שבתוך קופסאות גופיות או חולצות קצרות לבנות... ושכל החברים שלך יצחקו עליך וגם אם זה בצחוק לחלוטין אתה תמיד תזכור את זה שאמר בזמן הכי לא מתאים לך והכי לא נוח לך והכי רע לך את המילה - שמן. זה לא מה שאתה חושב זה שאתה שמח מהאכילה בא על חשבון דברים אחרים שבאמת אף אחד לא היה רוצה את זה ואני כאחד שחווה את זה לא מאחל את זה לאף אחד. טל יקינג אחי קח דברים שהיא אוהבת לעשות ותנצל את זה... למשל היא אוהבת לראות הרבה טלוויזיה שימו איזה הליכון או אופניים מול הטלוויזים ותבקש מההורים שיגידו לה שעל כל חצי שעה שהיא רואה טלוויזה היא צריכה לעשות 10 דקות... זה נראה קצת אכזרי אבל זה ממש לא זה דבר מצווין... וכמו שכולם אומרים להוציא מתוקים מהבית זה סרטן...
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() תהפוך אותה בעתיד למיס פיטנס:d
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי פשוט מחליף לה את האוכל שהיא אוכלת באוכל בריא יותר, אורגני, ומזון לא מעובד.
כמה שפחות סוכרוז ומאפים. זאת אומרת תן לה שיבולת שועל, ירקות, ומוצרים מהחי והצומח (בשר ומוצרי חלב, דלי שומן כמובן) ויהייה טוב. בקשר למאזן, שתאכל אוכל בריא לפי התאבון הטבעי שלה בלי לספור את הקלוריות. כל עוד אין לה נטייה להשמנה אז זה צריך לעשות את העבודה.
![]() |
![]() |
#36 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כל כך צודק מי שלא חווה את זה לא יודע מזה אחי קל לדבר ולהגיד את זה במצב שלך.. אתה לא יודע איך זה להיות שמן וואלה כמה שזה נכון ציטוט:
![]() אני כל דבר שנאי מכניס לפה אחרי זה עולה לי ביוקר ![]() ציטוט:
התקופה הזאת מאחורי ברוך השם וגם מאחוריך,אבל עכשיו אני שוב בחיטוב כי נשאר עוד מה להוריד וזה מבאס ת'תחת.. ומה שאמרת נכון רצח גם ובעיקר על הבנות כל עוד הייתי שמן הייתי בתול שפתיים הייתי חולם על בנות מאז שרזיתי הכל השתנה חודש-חודש וחצי אחרי שהתחלתי עם ההרזייה כבר התחילו חברות וזה ובכללי הכל נכון כל כך =\ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך במאה אחוז עדיף ךה כבר עכשיו לסיים את זה. מקסימום שתתחיל לרוץ או לעשות ספורט לא צריך דיאטה
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() הרבה קטע פסיכולוגי בפיתוח גוף...
![]() |
#39 |
חבר פעיל