ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דיאטה לילדה בת 9 (https://israelbody.com/showthread.php?t=39067)

talvolik 15-08-08 16:29

דיאטה לילדה בת 9

טוב אז ככה , אחותי הקטנה בת 9 יש לה 7-8 קילו עודפים , השאלה היא האם היא יכולה להיכנס לדיאטה בגיל כזה ? ואם כן אז על כמה קלוריות וכו' .. אם מישהו פה מבין בזה אני אשמח מאוד .

תודה :)

HardCor3 15-08-08 16:32

ממש ,אבל ממש לא רצוי מכמה סיבות:

1.היא בתהליך של גדילה גרעון קלורי יכול ליצור מצב של פגיעה בגדילה אצל נשים זה יותר קריטי מאשר גברים.
2.בעיות נפשיות-ברגע שתכניס לילדה בגיל כזה שהיא שמנה אל תתפלא שבגיל 15 תראה אותה סובלת מאנורקסיה או גרוע מכך מבולמיה.
3.לא ניתן להחליט בשביל אף אחד על דיאטה ,דיאטה זה דבר אישי שאם לא בא מהאדם שמבצע אותה הדיאטה תכשל.

Bono 15-08-08 16:33

הכי טוב להתיעץ בנושא הזה עם דיאטנית של קופת חולים...
עלות המפגש איתן זולה.

Gootche 15-08-08 16:34

אם היא כזאת מנופחת אז פשוט שאמא שלך תשים לה קצת פחות אוכל בארוחות ובהדרגה... בגיל הזה השמנת יתר זה רק אשמת ההורים

NEATEYE 15-08-08 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche (הודעה 613452)
אם היא כזאת מנופחת אז פשוט שאמא שלך תשים לה קצת פחות אוכל בארוחות ובהדרגה... בגיל הזה השמנת יתר זה רק אשמת ההורים

כל מילה בסלע.

Bono 15-08-08 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gootche (הודעה 613452)

תכלס צודק ... אמנם לא להגביל באוכל הבסיסי ... אלא בכמות הממתקים שבד"כ מהם מספר הקלוריות הנצרכות קופץ.

boris19 15-08-08 17:02

תגיד להורים שיפסיקו לתת לה שטויות
אתה בטח בקיא בזה יותר אז תקפיד

talvolik 15-08-08 17:10

תשמע , היא הלכה לתזונאית ובנו לה תפריט , אבל אתם יודעים איך זה בגיל הזה .. קשה לה לשמור על תפריט .
היא זה לא אני שקל לי לשמור על תפריט .
והסיבות שאמרתם לא להתחיל בדיאטה , בדיוק בגללם פתחתי את האשכול .
אני פשוט יינסה להכניס לה לראש לא להכניס מתוקים לפה .
תודה לכולם :)

פינגווין מלכותי 15-08-08 17:12

לא דיאטה
אבל פחות מתוקים כן

Gootche 15-08-08 17:13

ותגידו לה שאוכלים פחות מתוקים כי "זה לא בריא" ולא כי "זה משמין" שלא יהיו לה תסביכים חח

m0she 15-08-08 17:29

קצת יותר ספורט, קצת פחות לאכול שטויות. לא כדאי להכניס לגרעון קלורי רציני.

talll 15-08-08 17:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche (הודעה 613452)

צודק לגמרי..
רק חבל שההורים שלי לא הבינו את זה בזמן ולא מודים בטעות :mad:

talvolik 15-08-08 18:03

ברור שזה אשמת ההורים , אין בכלל ספק בזה ... אבל אמא שלי כזאת מה אפשר לעשות ? ודיברתי איתה מלא פעמים שלא תכניס בכלל מתוק לבית .. =\

Devine 15-08-08 18:17

לא!
אני מצטער על התוקפנות אבל לטובת הילדה המסכנה אל תעשה לה את זה.. זה עלול להוביל אותה לתסביכים נפשיים (אנורקסיה בולמיה וכו) ופיזיולוגים בעתיד (התפתחות הורמונלית)

אני מקווה שאתה לא ניפגע אבל אמא שלך לא אחראית ופוגעת באחותך, אל תכניסו מתוקים לבית, פשוט לא.

כמה שאולי לא תסכימו 90% מהאשמה היא של ההורים וכל השאר זה משחק גנטי.

מצטער אם נפגעת ובהצלחה!

Logout 15-08-08 19:00

שתעשן...זה משביע..

idoshaq 15-08-08 19:09

לא דיאטה..
אבל בהחלט להתחיל להקנות בבית הרגלי אכילה נכונים..
ילדה בגילה לא צריכה להתחיל לספור קלוריות ולחשב מה היא אוכלת.
כמובן שלהוריד במתוקים ובבצקים..
אפשר לרתום את כל הבית ולהגיד להורים לקנות פחות מתוקים,בצקים וסתם פחמימות שכאלה..
להכניס יותר דברים מזינים וירקות ופירות ולהרגיל את הילדה לאורח חיים בריא.

Masquerade 15-08-08 19:14

לא צריך להיות בתת תזונה בשביל לרדת במשקל, בטח אם היא בoverweight..
פעמיים מקדונלדס בשבוע- ארוחה מלאה, קולה, צ'יפס וגלידה=2000-2500 קלוריות? תבטל לה את זה, 3 שבועות וירדה קילו.
במקום לטגן שניצלים בבית בשמן עמוק, שתאכל חזה עוף בתנור. בטטה במקום צ'יפס או תפוח אדמה.
אורז מלא\פסטה מלאה, 3\4 מהכמות של הפסטה הרגילה הקודמת.
לא לאכול חמאה, שוקולד, ממתקים, חטיפים.. הורדת לה ככה המון קלוריות של חרא והיא עדיין לא בתת תזונה.
שים לב שהיא אוכלת מכל הדברים שהיא צריכה, כמויות נורמליות, שהדיאטה לא עולה לה לראש יותר מדיי (כי זה הכי בעייתי אם היא תהפוך להיות אנורקסית).
זהו והכל בהדרגה.. שבוע ראשון בלי ג'אנק פוד, שבוע שני חזה עוף במקום שניצל, וכן הלאה..

BodyKilo 15-08-08 19:24

רק לאכול בריא להתפנק פה ושם אפשר בגיל הזה לא צריך דיאטה כי בטווח אורך זה יכול לפגוע לה בגדילה.

המשקל ירד עם השנים, שתעשה ספורט כמו שמשה אמר ותאכל בריא... תדבר עם אמא שלך תושיב אותה לשיחה רצינית..

אבל עדיין 7-8 קילו עודף זה לא כזה נורא פשוט תגיד לה שתאכל יותר נכון אני מאמין שאתה כבר תדע ללמד אותה הרגלי תזונה וכל זה...

sandrik 15-08-08 19:28

לא צריך לעשות כלום בנידון בנתיים,
חוץ מלהפחית כמות ממתקים...
מכיוון שאחרי שהבחרוה מקבלת מחזור,יש לה שינוי קיצוני בגוף.
או שהיא מרזה בצורה דרסטית או משמינה.
חברה שלי לאחר שקיבלה מחזור, והחלו לה שינוי ים הורמונלים בגוף (אחרי כיתה ו)
היא ירדה יותר מ10 ק"ג בלי להתאמץ.

אני לעומת זאת, אחרי שקבלתי מחזור,מדחליל, הפכתי לגורילה=\

talvolik 15-08-08 19:38

ג'אנק היא לא אוכלת בכלל ... אולי פעם בחודש וגם זה לא תמיד ...
היא לא אוכלת הרבה ממתקים .. כי אמא שלי כבר כמעט לא קונה .. יש לה פשוט תאבון גדול חח לא יודע מה לעשות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ