|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני רוצה לראות הוכחות
שהשיטה השנייה(פחות חלבון-->יותר פחמימות) גם עובדת אני יודע שהשיטה הראשונה עובדת, עליי היא עבדה פשוט התפריט תזונה יצא מאוד יקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בערך 300 גרם ( לא כולל החלבון מהפחמימות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה פה אנשים כותבים, 1.6, 1.8.
איך אתם ככה מתפקדים במסה? בלתי אפשרי(טוב בעצם אפשרי אבל מוזר) לאכול 4000 קלוריות, עם 144 גרם חלבון. אני אוכל פי 3, כדי שהתפריט יישאר פרופרציונאלי. כל הסכמות של ה- x פר משקל גוף לדעתי גרועות. זה יראה קצת מוזר תפריט של 145 חלבון, 600 פחמימות ו70 שומן. 70 שומן בשביל בחור של 90 קילו לדעתי זה קצת, אבל יש פה כמה פנאטים כאלו. יש לי פתרון עדיף. ראיתי כמה חברה כותבים פה, חלבון לא מלא + חלבון לא מלא = חלבון מלא. ממש לא נכון, צריך שבשני המאכלים יהיו חומצות אמינו שמשלימות אחת את השניה. בגלל זה אני סופר רק ב- NUTRITIONDATA.COM, הכל כתוב שם והכל מחושב. כולל ויטמינים, מינרלים, סוכר, כולסטרול, חומצות אמינו, עומס גליקמי, ועוד המון. נערך לאחרונה על ידי joker1, 11-08-08 בשעה 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שוקל 83
בסביבות ה200-220 גרם חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fat bastard
|
![]() גם אם כל אחד יפרט כמה חלבון הוא צורך זה לא מספיק פרמטרים בשבילך לקבוע שזה מה שעזר לו לגדול.. יש כל כך הרבה פרמטרים שמשפיעים על העלאת מסת שריר..
בעיקרון הכי טוב זה שתעשה לעצמך יומן מסודר. תתעד כל מה שאתה עושה, אימונים + תזונה + שינה + לא יודע מה.. כל מה שאתה חושב שמשפיע. תתעד ככה ביומן לפי שתי האסכולות. מה שעושה לך טוב לך איתו ונגמר הסיפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למשל אורז+עדשים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל 1.5-1.6 פר פאונד רוב הזמן.
לא פלא שאתם לא גדלים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל החלבון אחר כך הפחמימות והשומנים כמובן שזה משתנה מאדם לאדם היחסים פה אבל עדיין מצחיק אותי שאנשים פה צורכים כזו כמות קטנה של חלבון וכמות אסטרונומית של פחמימות לא פלא שהם לא מעלים שריר ורק שומן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אולי בגלל שאתה כל כך מסבך את עצמך ואת העולם אתה עדיין נשאר שחיף וחלש? אומר לך באורגינל לא כדי לפגוע keep it simple לא צריך כל הזמן לנתח עד לרמה המולקולרית, כשהעניין בעצם די פשוט, אפילו משה אומר לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
למה צריך כ"כ הרבה חלבון מלא? ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק
מה המשקל שלך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() 66 קילו אני שוקל.
בערך 190 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
.............
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי זה מטופש שהתפריט שלך יהיה בנוי מ- 70% פחמימות. ![]() ואגב מה שרשמתי X3 משקל גוף זה סך החלבון ביום, 99% מהימים יוצא לי מלא(משהו משלים משהו אחר). |
|
![]() |
![]() |