|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר בהחלט לראות על מה הוא מדבר כשהוא אומר עור
אפשר לראות לפני הסימון שלי בתמונה שלו שיש לו עור עודף בבטן אל תיהיה כ"כ בטוח שמסה זה הפתרון לעור עודף, לא הכל ניתן לתקן, ברוב הפעמים ניתוח זה הפתרון לעור עודף בבטן ![]() בתמונה אפשר לראות ע"פי הסימון שלי שבגלל שיש עור עודף אז השכבת עור העליונה שמעל הפופיק קצת נופלת והפופיק לא "ישר" אלה טיפה נפול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשש כל הכבוד. בהחלט שינוי מעולה!
דרך אגב, אם אתה זוכר אותי, גם אני עשיתי שינוי דומה, ירדתי 20+ ק"ג וגם מתאמן בפיתוח גוף (כרגע 3 חודשים עם גיל כבר). אם אתה זוכר דיברנו גם על העודף עור, אז עדיין יש לי, קצת. עוד תקופה יעבור. בקיצור בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() גבר אתה לא מfxp? הראו פה פעם תמונה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ילד אתה נראה טוב מאוד תלא צריך חיטוב תמשיך במאסה
הרגליים שלך מעולות ונראות גדולות אני מצדיע לך בסך הכל על השינוי יש לך כל כך הרבה שנים, אולי לא שמתם לב הוא רק בן 16! המצב שלך כרגע לדעתי הוא פנטסטי לגיל שלך בגיל 18-19 אתה תיהיה משהו משהו המון המון בהצלחה איש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חיים11 סתכל בפריסה מלפנים ופרונט רגיל רוב העור בבטן התחתונה אם תסתכל טוב תראה את זה כזה מוזר... זה עור.
עלי לא מוריד את השיער מעריך חח אני יודע שמגעיל... ![]() דרך אגב החזה שלי דווקא מאסיבי וטוב רק העליון צריך שיפור חזק והוא מקבל כרגע דגש רציני... הכתף לא יוצאת טוב בתמונות משום מה אבל מי שמכיר אותי יכול להעיד שזה חלק חזק אצלי... ובייספס כן צריכים שיפור והם יקבלו אותו. COOCKIE תודה על ההסבר שנתת בדרך כלל אנשים לא מזהים עור :] ושמע אני יודע שניתוח זה הפתרון אבל לא בא בחשבון לעשות ניתוח בגיל 16 מבחינתי בגלל עור... אז יש דרך אחת בטוחה שזה הניתוח ודרך שנייה שבעקרון היא אמורה להיות נכונה שזה מאסה.... לעלות במשקל וכתוצאה מכך למתוח שוב את העור לגודל בערך שהוא היה אז. DOR DRU תודה רבה אחי לאורך כל האשכולות שאני פותח נהנה לקרוא תגובות שלך אתה באמת יודע לפרגן ![]()
![]() |
#6 |
|
![]() הנה עוד תמונה של הגב - חלק אמרו שהכתפיים מפגרות אז רואים אותם כאן די טוב אני לא חושב שהן מפגרות בכלל האמת... אם כבר הבייספס כן...
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() חח יש דמיון לא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט עצוב... תודה צח ואושר ודימה שמת לב שהגבת פה כבר פעמיים ושתי הפעמים האלו היו רק כדי להעיר לאנשים או לזיין את השכל ? קשה לתת תגובה רצינית ?
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ההשוואה לואן דאם זה כבר מצחיק אוליי הוא התכוון בפנים שאתה מזכיר אותו לאדע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() יפה מאוד אחי כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מתי צילמת תתמונות האלה אסף? אתמול עם ים או שזה חדש מהיום?
אנשים אני מודיע כל מי שלא ראה את אסף בחיים אמיתיים לא יודע איזה גודל הבנאדם באמת התמונות לא משקפות בשיט אפילו לא קצת וזה מצחיק... כרגיל מאסיבי אן מה להגיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() נראה פצצה!
תשפר ידיים את הגב תשפר גם, ממש מאחורה..
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() חחחחחחח יוניייי
וכן צח זה מאתמול עם ים. הנה עוד תמונה סייד צ'סט עם חבר שהוא גם גולש כן YAM141 אם אני לא טועה תותח מת עלייך ים !!! ![]()
![]() |
#15 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() בתור צלם אגיד לך ככה.. הזויות של הצילום לא הכי מחמיאות לך.. אבל רואים שיש לך פוטנציאל.
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אסי מה קורה.
כבר אמרתי לך בicq יש לך גוף מעולה רק לשפר חזה עליון שאתה כבר נותן לו דגש רציני, טרפזים ויד קידמית בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תותח פשוט תותח, אני מסתכל עליך ופשוט לא מאמין איך מילד שמן כל כך נהיית בן אדם אחר, והורדת המון ונהיית מאסיבי, באמת כל הכבוד מראה מה אפשר לעשות עם כח רצון...
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() עדכון קטן עוד תמונות של היידים מהיום חח ולא לצחוק על החברים !
והנה כאן אני חושב שאפשר לראות שהכתף בעצם בסדר גמור והיא סתם יצאה חרא בשאר התמונות... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד לי ? מה אתה שם בובת הדגמה ליידך בתמונה האחרונה? זה כמו ש 2 בנות הולכות בים ואחת מהן לרוב תהיה מכוערת רצח והשנייה כוסית למה? תחשוב לבד... קיצר שלח את הדחליל שליידך חזרה לארץ עוץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
חחח אחי מסכן מטר 87-8 ככה שוקל איזה 20 קילו אם לא יותר מתחת לגובה... עצוב לראות דברים כאלו... אבל אין מה לעשות הוא לא היחידי יש עוד מלא כאלה.
![]() |