|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() ממש צודק, ואני לא מבין למה אתם אוכלים דברים שאתם סובלים מהם? יש מיליון תחליפים - דגים טריים, יוגורטים, אבקת חלבון עם חלב ( לכל הצדיקים שיקפצו על הפחמ' שזה מוסיף - כל עוד אתם לא מתחרים לא יקרה כלום, זה לא סוף העולם ), חזה עוף, פסטרמה, כתף בקר ואני יכול להמשיך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הסיבה שכולם אוכלים קוטג' וטונה היא שיש בהם הכי הרבה חלבון לשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה עם האבקות חלבון זה ההורים..
![]() סגורים בשלהם לא יקשיבו לשומדבר גם אם אני יראה להם מאמרים או מה לא,לא יקשיבו.. לא מסכימים לקנות והבעיה זה גם שאין לי כסף משלי וגם שא יהיה לי איפה להחביא |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים נסחפים יותר מדי ..
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף הכי זול .נקודה !
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני נגיד קם ב10-12 אני לאי אכל ישר חזה עוף.. אלא יותר בכיוון של כמה פרוסות לחם, קוטג,ירק ואיזה שוקו. לא נשמע טוב חזה עוף ושוקו חחח.
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() קודם כול נתחיל מזה שלא בכול הסופרים אתה יכול למצוא קוטג' תנובה הרגיל - באיכות טובה וטריא
לדוגמה אני גר בנהריה, ורק במקום אחד (שופרסלדיל) מוכרים קוטג' טריא(חדש הכוונה), לא נוזלי ולא חמוץ וכו' רוב הסופרים מנתקים בלילה את המקררים לדוגמה ! קוטג' 3% שומן של תנובה זה קוטג' טעים מאוד, דומה ל 5 % בטעם, אין איתו שום בעיה אתה לא צריך לאכול את ה 1.5, הוא באמת מגיל ! עכשיו בנוגע לטונה, תקנה טובה בהירה במים, אני אוהב את של "וויליגר", תוציא שני עגבניות ממקרר או 1 גדולה(רצוי גם שהטונה תיהיה קרה) , תחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, שים בצלחת ביחד עם הטונה, תערבב כמו שצריך, תוסיף גרעינים או רצוי אגוזי מלך זה טעים מאוד, ולטונה אין רח מסריח ככה ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חלב .. תשתה 2-3 כוסות חלב זה משו כמו 13-20 גרם חלבון .. אתה יכול לשתות גם חלב בטעם וניל שזה די מפנק .. אתה יכול לאכול גבינה לבנה שיש זה ערך כמו קוט'ג עם לא יותר .. ביצים . אתה יכול לאכול יוגרוט של יופה במתיקות מעודנת שזה טעים לאללה זה 8 גרם חלבון לאחד ואתה יכול לאכות איזה 2-3 כמו כלום . או שאתה יכול לשלב בין כל הדדברים ביום כמו שאני עושה בלי שום קשר לארוחות הגדולות.
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית באמת לא מסוגל לאכול טונה בלי לחם או משהו טונה בלחמניה זה בנזונה ואני במילא צריך פחמימות אז זה סבבה לגמרי ואם אני אוכל לבד אני מפוצץ בלימון פשוט מפוצץ
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה צ'יט דפקתי עכשיו אינעל העולם הייתי צריך את זה!!
אמא שלי הכינה פלאפל ביתי אכלתי בשתי שליש פיתה פלאפל עם קצת צ'יפס והרבה סלט ברוך השם היה טוב סופסוף משו נורמלי ותודה כולם אחים אתם עשר רעיונות טובים אני ינסה אחד אחד ונראה מה יהיה הכי טוב ובודיבילדר אני אוכל את הקוטג' שאבא שלי מביא לי מהעבודה,בדרך כלל זה טרה 3 אחוז שהוא לא תמיד הכי טרי וזה מגעיל בעע ורק אם הוא לא מביא אז אני יורד לקנות קונה נורמלי כמו שצריך של תנובה זה כבר אחלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני מבין אותך.. זה סיוט יום יומי.. מערבב עם 100 גרם תירס את הטונה.. את הקוטג' החלפתי בסקי כי פעם אחרונה שנגעתי בחרא הזה הקאתי ת'נשמה.. אבל היי.. לפחות אתה לא אוכל את זה מול הורים שאוכלים מולך פיצה עם זיתים וצועקים לך "תפסיק עם החרא הזה ובוא תתענג על משולש!"...
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עושים ועוד איך עושים,בכלל אמא שלי כל יום אופה משו אחר,פיצות עוגות עוגיות מה לא,ואחי כל היום טוחן מה שבאלו וכל הבית מלא באוכל משמין וזה כוסעמק איזה חרא זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב על השריר שיהיה לך כשאתה אוכל את זה
![]() זה מה שאני עושה
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ציטוט:
אם זה צ'יט שבועי עוד איכשהו אבל אם זה פעם בשבועיים-שלושה-חודש זה צ'יט עלוב למדי. העיקר נהנת אחי :] ![]() |
|
![]() |
![]() |