|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בעברי עבדתי בתור משה סלקטר. השכר היה סביר, אבל היה קשה לעבוד ליד זהאי ארמלי שהתעקש לאכול עמבה לפני ריצות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יפהההההה אהבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה אלימה ומסוכנת יש כמה יתרונות כמו זה שאתה יכול להשיג זיונים ומתערבב כל הזמן בכוסיות אבל מצד שני הסיכון לא שווה את זה לדעתי. אישית הציעו לי מאה פעם ותמיד סירבתי. גיבורים גדולים זה בסרטים של ברוס וויליס. היום כל ילד מפגר יכול להוציא לך סכין ואפילו אקדח זה פשוט לא שווה את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אני מכיר הרבה חברה שעבדו בתור באונסרים, ויש לזה יתרונות וחסרונות כמו כל עבודה. הם עבדו בארה"ב ושם שימוש בנשק חם מין הסתם הרבה יותר נפוץ. בעיקר חבר'ה שעבדו במקומות מפוקפקים בסלאמס או במועדוני חשפנות וכו היו חשופים להרבה drive by's כאלו.
בארץ הסיפור קצת שונה וכמעט אין סיכון - אל תקחו את הדום בתור דוגמא. זה היה מקרה קיצוני שלא קרה בעבר. מצד שני זה מקשה מאד על החיים בתור באדיבילדר אם אתה לוקח את זה בתור מקצוע ועובד יום יום - אתה מתאמץ פיזית לא פעם אחת ולא פעמיים ועושה משמרות ארוכות, אתה מגיע הביתה בבוקר ישן עד אחה"צ וקם חסר אנרגיה שאתה יודע שאתה צריך לעבוד בערב, אתה כל הזמן חשוף לאלכוהול וסמים ובעבודה כזו סטטית שלא מפעילים את הראש יש פיתוי גדול להכנס לדברים האלו ולהרוס לעצמך את הבריאות והחיים, אתה מתערבב לא רק עם כוסיות אלא גם עם האנשים שהם בעלבתים ולקוחות גדולים שזה הרבה פעמים טיפוסים לא חיוביים... הכסף אחלה - ככל שאתה עובד במקום יותר רציני, יש לך ותק וכו כמו בכל מקצוע. לגבי המושג סלקטור - זה ממש לא זה. סלקטור זה בד"כ סלקטורית שעומדת בכניסה ומכניסה אנשים כראות עיניה, ולידה יש דורמנים, באונסרים או איך שלא תרצו לקרוא לזה, שאחראים על ביצוע. דרך אגב כמעט אף אחד מאיתנו לא מתאים לתפקיד, זה הרבה פעמים סמל סטטוס להביא דורמן כמה שיותר גורילה והמון רוסים ענקיים בטירוף עובדים בזה . כמעט תמיד מדובר על אנשים גדולים בהרבה ממני (כשאני מעל 90 קילו על גובה 1.77). הרבה פעמים זה חברה שנושאים נשק ברישיון (בלי אפשרי לרובכם שנמצאים לפני צבא). ובכלל אתה מהווה את הפנים ברחוב של מקום מכובד אז אתה צריך להיות מבוגר באיזור גיל ה30, או להראות כך. זה מה שאני יודע בכל אופן...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() זה נכון. לא יקחו ילדים להיות מאבטחים. גם אין פה עניין של שרירים בדרך כלל מחפשים פשוט אנשים גדולים זה יכול להיות גם שמן עם זקן ושפם שנראה מסוכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
אל תדאג אני רואה שבקצב שאתה גדל בו , עוד כמה שנים אני אתגאה לאנשים שאני מכיר אותך מאז שהיית רק 100 קילו ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מאסל, בארץ זה קצת שונה.
ברוב המקומות לא יהיו אנשים כמו שציינת.. בהרבה מקומות אני רואה סתם אנשים בלי רישיון לנשק ולא גדולים במיוחד וכל מיני ילדים בני 18-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() +61351351352316513
אני לא יודע אם אולג יותר גדול מאליאב אבל אולג אחד הטנקים פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש מקומות שהם בעייתים ספציפית ,הנייט ,הקריסטל ,הסופרנו , הגהה לשעבר שעכשיו ידוע בשם אלג'יר (אם לא סגרו גם אותו ,אני קצת לא מעודכן ) ,ובאופן כללי האיזור של יד חרוצים בתל אביב ,קהל בעייתי וקשה ,ויש שם הרבה בלאגן.
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() שמע, נוני שעבר בזה כמה שנים דווקא אמר שהוא מסכים איתי. בגדול במקומות "לא נחשבים" ושכונתיים העבודה בהתאם, הגילאים של העובדים בהתאם והשכר בהתאם. במקומות השווים בתל אביב שיש קהל מבוגר ואיכותי, כל הצוות מרוויח המון כסף - וגם הבאונסר בכניסה מרוויח שכר יפה, ואין לו כמעט התמודדות כלשהי בגלל האוכלוסיה של המקום...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |