![]() |
עבודה כסלקטור
יש לי אחד בבי"ס (השנה סיים י"ב) ענק כמו מקרר מפוצץ שרירים. (כזה גודל לבן 18 עוד לא ראיתי, גם לא פה בפורום). בקיצור אני יודע שהוא סלקטור בכמה מעודונים פה באזור שלנו.
סתם רציתי לדעת איך מתקבלים לזה? מה הקריטריונים? צריך קורס מיוחד? מישהו פה עבד פעם /עובד כסלקטור? |
לך תשאל חברות אבטחה שאתה רואה במועדונים וכאלה.
אותי באחת מהפעמים תפסו באמצע מסיבה ושאלו אם אני רוצה לעבוד. |
גם הייתי בבאר שבע אחיי, אבל לא סלקטור סלקטור כמו הקרנפים שבכניסה הייתי בפנים
יש מצב שתצליח אבל לא כמו שאתה רוצה לא נראה לי |
למה סלקטורים מקבלים טוב ?
|
אולי במקרה קוראים לו אליאב? :)
|
ציטוט:
|
חבר טוב שלי היה עד לא מזמן מאבטח ב-"נייט" בתל אביב (איפה שהיה את הרצח עם היריות לפני כמה חודשים). תאכלס ממה שהוא אמר, כל לילה זה אשכרה זירת קרב אבל הוא הרוויח בהתאם (ועל שעות נוספות ושעות מסויימות הוא היה עושה אפילו יותר).
יש לי גם כמה חברים מאבטחים בפורום בבאר שבע עושים כסף סבבה |
מה אתה צריך את הכאב ראש הזה?
תעבוד במלצרות ברמנות הרבה יותר כסף טוב ועם הרבה פחות כאב ראש |
יש לי חברים בכיתה י' סלקטורים
והם לא כולכך גדולים יש לי חבר בן 18 בערך כולו מטר 70 על 55 קילו והוא שומר אבל לא במועדונים |
ציטוט:
|
יש חברות שמירה ויש חברות אבטחה , חברות שמירה גם שחיפים יכולים להתקבל כי זה כולה לשבת ליד איזה דלת ולגרבץ עם mp3 באוזן...
יש חברות אבטחה שזה חרא של דבר מקבלים את ה200-300 שקל על משמרת של 5-8 שעות אבל וואלה יש מקרים שאתה אשקרא בא לעבודה בשביל לריב מכות זה לא שווה את זה |
ציטוט:
|
נראה לי אתה מתכוון לאליאב
חחח עלק אין בן 18 פה שיותר גדול ממנו תראה תמונה שלו |
חיים אתה מדבר על תותחים באמת שאין הרבה כמוהם , בנושא פה מדובר לרוב על אנשים חסרי השכלה שאין להם מה לעשות בחיים או על רוסים שחוץ מכוח אין להם שכל לעשות שום דבר אחר..או על ילדים שחושבים שזה פוזה להיות מאבטח ולריב מכות עם אנשים
|
אליאב, תרשה לי לתקן אותך.
עוד שהיית בן 16 לא היה אף אחד עד גיל 18 יותר גדול ממך :) |
נ.ב - תפסיקו להחליף סלקטור במאבטח!!!!!!! זה לא אותו דבר
|
ציטוט:
מה קרה התחלת להגיב בפורום-לרדת אל העם?:d |
אני תמיד פה.
רק שתמיד אין לי זמן. |
לא דיברתי על אליאב ואני לא מכיר אותו בכלל. מישהו שהיה בבי"ס שלי וסיים השנה, לא נראה לי שהוא פה בכלל.
ודרך -אגב היום יכול לבוא לך אחד עם סכין ולהרוג סלקטור מקרר אבל ולעומת זאת יהיה איזה שחיף מטר שישים שלמד קרב מגע ויזיין לדוקר את הצורה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ