|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא נראה 7 אחוז
נראה יותר 10 אחוז |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אה כן? אז אולי אתה תראה לי מה זה 7 אחוז אני מחכה לתמונה שלך
זה גם לא מדד בשבילי, שוב מפעם ראשונה רק לומדים ולפעם הראשונה הכי קשה להגיע גם אחר כך זה לא בעייה כשהגוף מתרגל לשריפת שומן כזאת בפעמים הבאות אפשר להגיע לרמה יותר גבוהה ואני יעשה את זה על מסת שריר שזה יהיה כמו שצריך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רואה wwe נגיד אז בטיסטה הוא על 7 אחוז בערך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
נפיחון
|
![]() רזה מידי!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אם התוספים האלה שאתה מתכוון אליהם זה סטרואידים ולא משנה מאיזה סוג
הייתי מציע לך לוותר על זה , זה לא שווה את התופעות לוואי מה גם שאתה עדיין בחור צעיר וניתן להגיד בבטחון לאחר התמונות שראיתי שעוד לא מיצית את כל הפוטנציאל הגנטי שלך ואפילו לא את רובו. תמשיך להתאמן חזק , לאכול ולישון כמו שצריך ואם עוד כמה שנים תחליט שמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך רק אז תשקול את ה"תוספים" האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה טיפשון כנראה אחי 7 אחוז זה ממש קצת,באחוז הזה גם רואים ורידים ולבחור אין בגרוש חוץ מזה אם אתה מבין משהו אתה חייב לראות שהוא על 10,הוא פשוט שחיף ממוצע 10 זה גם לא הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אחי זה לא סטרואידים ואם אתה רוצה שלח לי מייל שלך או מסנגר אני יראה לך בדיוק מה זה החומר הזה יש פה פשוט ילדים קטנים כמו אדון יאיר שבגללם לא מפרסמים את זה בפורומים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם תלוי בגנטיקה אבל על אחוז כזה רואים ורידים לא משנה מה לבחור הזה לא רואים וריד אחד אפילו גם לי רואים ורידים ואני לא חטוב אבל ב7 רואים ממש טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורואים שהוא התאמן בצורה די אינטנסיבית וגם לו לא רואים אפילו לא וריד אחד. יכול גם מאוד להיות שהתמונות מטעות +גוף קר+גנטיקה לא עתירת ורידים וככה שאתה לא רואה שום וריד. בכל מקרה אני לא רואה סיבה שהוא ישקר וגם ממתי קובעים אחוז שומן לפי בליטת ורידים? התמונות מדברות בעד עצמם והבן אדם על אחוז שומן נמוך מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נפתלי גם לא על אחוז מאוד נמוך 10 אחוז זה גם לא כזה גבוה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() תודה אחי אני יעדכן
ופעם הבאה שתהיה תמונה של לפני ואחרי זה יהיה באמת בסוף התהליך התמונות האלה עשו לי מספיק צרות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() יוני תשלח לי במייל במה אתה הולך להשתמש, אני סקרן חח
5niran5@012.net.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יוני אני מוריד ביפניך ת'כובע
החיטוב שלך הוא ברמה גבוהה מאוד אני למשל עשיתי UD2 הלכתי 6 ימים בשבוע לחדר כושר,השקעתי, לא הייתי חורג בכלום. ועדיין לא הגעתי למטרה שאליה רציתי+איבוד של 2 קילו שריר לפי המכשיר למדידת אחוז שומן אני יודע מה זה להוריד אחוזי שומן ולעמוד בתפריט. איזה מייגע זה חבל שלא הלכתי לגיל אז לפני החיטוב צור איתי קשר בבקשה במייל f6nyaron@gmail.com נדבר באיי סי קיו או במסנג'ר אני רוצה לדבר איתך איך הלך לך החיטוב עם גיל אני הולך לגיל פעם ראשונה בעוד שבוע ביום חמישי ואני כבר משתוקק להגיע ליום הזה ומי שאף פעם לא עשה חיטוב,ועוד חיטוב לאחוזי שומן נמוכים לא יודע עד כמה זה קשה ועד כמה התמדה וכוח רצון צריך אז אין לכם בכלל זכות לדבר ולהביע משהו שלילי על התוצאות של הבחור אז תפסיקו לזלזל ולצחוק !! |
![]() |
![]() |