|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא מאמן אותם לדעתי אם אתה רואה שהם גדלות יפה בלי גירוי ישיר אז אין סיבא להוסיף אליהם עוד אומס כי אז הסיכוי להיפצעה גדל
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה תרגילים נפרדים לאמות
אבל בזמן שאני עובד על יד קדמית גם האמות עובדות נראה לי והן גם גודלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() אני עובד על אמות אבל אחרי זה לא זורם לי דם באמות איזה 10 דקות וכל האמה תפוסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון אם אתה עובד על שאר הדברים טוב אין צורך לאמן אמות , אבל כן אני עושה אמות פעם בשבוע תרגיל אחד וגם לא תמיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כולכם עובדים או לפחות מאמנים את האמות אתם אוכלים סרטים......
יש לי דבר כזה לא יודע איך קוראים לו, בעזרתו ניתן לאמן את האמות בלי חשש לפרק כף היד, לשיפור וחיזוק האחיזה והאמות, ככה הוא נראה בטח כולם מכירים : http://upload.wikimedia.org/wikipedi...px-Gripper.jpg בכל אופן אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי לאמן אמות, נשמע לי אבל יותר הגיוני מתאומים או טרפזים.
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי עושה בזה מלאאא הייתי מנסה לישבור שיאים בדקה דבר טוב שמעתי שיש דבר כזה שקוראים לו פאוור בול או משו כזה וזה גם מחזק את הידיים והאמות shment :אתה לא מכיר את זה?.... כנס למגה ספורט כימעט בכל חנות ספורט יש את זה
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה חזרות היית יכול לעשות מקסימום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אבל זה כן עובד על האמה, ממש מרגישים אותה..
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמן
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() לא משהו ספציפי, מספיק תרגילים שהאמות מייצבות בהם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן אמרת? לא משנה, בכל מקרה, אני משתמש במשקולות יד, עכשיו בתרגיל מרגישים גם את האמות (אני לפחות) ומרגישים שזה נותן גם פרופורציות נכונות של היחס בין הזרוע לאמה (אני לפחות מרגיש את זה, אני אישית ממש אוהב את האימון עם משקולות יד) עיצה שלי, אחלה דבר..
אגב, קיר טיפוס זה ה-דברים שמחזקים את האמות משהוא מטורף, צריך הרבה אחיזה, אם זה קיר רציני, יצא ל שניסיתי להגיע עד הסוף בקיר קשה וזה ממש ממש קשה במיוחד עם מעלים את כל הגוף במתח (זה מה קרה לי ואז היית מלא זמן על הקיר כי יסיתי לעלות, נפלתי כמה פעמים, יש משהוא שחזיק את החבל אבלח אח"כ הצלחתי לעלות עוד ועוד כשירדתי הרגשתי את האמות פי שתיים בגודל, אולי בגלל הצטברות דם בשרירים..)- לא קשור קיר טיפוס פה נכון.. אבל סתם שתדע..(זה העיקרון של התרגיילים הטובים לפי דעתי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מאמן אמות
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את הגריפ הזה כמו שסיקס פאק שם את התמונה בכמה דרגות קושי, דווקא יש לי אחד ממש קשה, שחור עם מתכת אדומה הוא דיי ישן היה של אח שלי