|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אתם מדברים פה על מס' סטים לאימון/שבוע? ואם לאימון, אז כמה אימונים של אותו שריר (באופן ישיר כמובן) בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנטור, טוען, ש4 סטים לשריר קטן מספיק.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ואני מניח שהוא מדבר על 2 אימונים בשבוע?
אז שוב, זה אינדיבידואלי. אני עבדתי עם כמות סטים כזו ולא התקדמתי לשומקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה אני ינסה לרדת ל4 סטים בביספייס חודש הבא ואני אעדכן למרות שאני לא מאמין שתיהיה גדילה משמעותית אם בכלל! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גיל:
1. אתה פותח אשכול בנושא שנטחן כבר מכל הכיוונים, יש אפילו אשכול נעוץ ענק מתקופת אנטיוכוס בנושא הזה. 2. אתה דורש מאנשים שיביאו לך נימוקים מבוססים - למה מיעוט סטים הוא עדיף, בזמן שאתה טוען ששום מחקר לא יוכיח כלום (אז למה ביקשת נימוקים מדעיים?) ומנגד אתה לא מביא נימוקים מבוססים בעצמך. 3. אתה טוען שעם 4 סטים לשריר קטן לא יהיה ניתן להתקדם לשום מקום ובאותה נשימה אתה אומר שעל כל בן אדם יעבוד משהו אחר, טוב שאתה לא סותר את עצמך מכל הכיוונים. 4. אמרת שאין חכם כבעל הניסיון, אבל כפי שזה נראה, אין לך בכלל ניסיון בעבודה עם מעט סטים (ולא, 6 סטים לתרגיל חד מפרקי זה עדיין לא מעט). גם אם עבדת עם מעט סטים ולא ראית תוצאות, זה עדיין לא אומר הרבה, מאחר ומס' הסטים הוא רק פקטור קטן באימון ובתוצאות. אני גם בספק אם ניסית לעבוד בצורה הזאת מספר חודשים. 6. יש סיבות שיכולות לצדד את אלה שמעדיפים מעט סטים, ואני מאמין שיש גם מחקרים, אבל לפי כיוון האשכול הזה, זה יהיה פשוט בזבוז זמן לנסות להסביר לך את זה. יש אפילו באדיבילדרים שעבדו תקופות מסוימות בשיטות H.I.T למינהן, בינהם מייק מנצר הוגה השיטה, ![]() בן אדם שלא רוצה להשתכנע - לא ישתכנע וככל הנראה אתה אחד כזה. ואגב לרקורד, אני לא מצדד פה שום צד לצורך העניין הספציפי הזה, אתה כל כך יורה לכל הכיוונים שאף אחד אפילו לא שם לב כמה פעמים אתה סתרת את עצמך.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תעשה כמה סטים, שאתה רוצה או כל אחד אחר.. לא מעניין אותי. אני לא מדבר על תוכניות hit, אני מדבר בכללי, המטרה שלי היית להגיד, שזה משתנה ממתאמן למתאמן. ולא על כל אחד ישפיע 4 סטים לשריר קטן, תמשיך לעשות את ה-4 סטים שלך, ושלום על ישראל. מעבר לכך, אני עבדתי 3 חודשים, אז אל תסיק מסקנות מהר מידי.. אני שלא כמו השאר. אני קודם כל בודק עלייי דברים, לא ממהר לקרוא איזה מחקר, או איזה מאמר, שיגיד לי כמה סטים לעשות. את שלי אמרתי, לא מעניין אותי השאר, אם יש לך טענה או שאתה רוצה להרחיב אופקים אתה מוזמן. בנוסף, אם כבר אתה מדבר על בודיבילדרים, שים לב שכולם ממליצים לעשות בין 3-4 תרגילים שונים לכל שריר, ולפחות 10 סטים.. לדוגמא המגזין, מסאל,פיטניס.. ההמלצה של dr.tom deters.. כמו רוב המפתחי גוף ממליצים על 3-4 תרגילים שונים לכל שריר,ובין 10 סטים וכו'. ואם נלך על בודיבילדרים גדולים, כמו שאתה השוות אז לא חסר למצוא.. אבל שוב זה לא חוכמה להשוות אותם, לאדם שמתאמן, טבעי. במיוחד לא בתוכניות אימון.. זה מצחיק אותי לשמוע, שאשכרה מאמינים ש4 סטים יעזרו לכם לגדול.. lol.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() עוד דבר שאל תסתכל מה בודיבילרדגים מקצועיים עושים, הם לא יתאמנו לעולם כמוך ואין סיבה כזאתי.
בגלל שהם עם סטוראידים יכולת התאוששת שלהם פי 100 משלך. אז אל תסתכל על מה שאמר לך החבר מאמריקה כי מזריק כול היום. דבר נוסף שכול אחד יתאמן אחד שבא לו ואם אתה חושב ש9 סטים זה טוב שיהיה לך לבריאות.
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
2 אני לא חושב, אני בטוח. 3 אתה לא תגיע לשום מקום עם 4 סטים, לשריר קטן. 4 בנאדם שהוא על חומרים, השרירים אצלו מתאוששים בפחות מ24 שעות. 5 אני לא צריך שום חבר מאמריקה, או איזה פרופסור מעפן, שיגיד לי כמה סטים לעשות, בנתיים מי שמשקיב לחברים מאמריקה זה אתה לא אני. כמה זמן אתה כבר נותן 4 סטים לשריר קטן, אה ?.. לא נראה לי שהרבה, לפי איך שאתה מדבר.. הבעיה פה אצלכם, שאם איזה מישהו אומר X אז כולם הולכים בעקבות הגל הזה.. Blabla144 ואני דיברתי על abs, לא על ab... ab, היתי נותן 8 סטים לשריר קטן. תמשיכו לעשות את ה-4 סטים שלכם, נראה כמה אתם תגדלו..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו זה משתנה מאדם לאדם,וסוג התכנית.
אבל אני עושה 8-10סטים לשריר קטן באימון Abc,ואני גדל עם זה טוב.. האמת 4סטים למתאמן מתקדם זה נראה לי קצת לשריר קטן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ואני לא חושב שאתה צודק שריר כמו כתף שנטחן בתרגילי חזה לא צריך לאמן יותר מ4-6 סטים מתכון לאימון יתר אבל יכול להיות שמישהו שלא כמוני מסוגל לעבוד ככה לי אישית זה פירק תכתף 8 סטים |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אני מתאמן Ab
ואני עושה חזה 12 -14 סט ושריר קטן כמו יד אחרוית או יד קדמית 9 סט |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני נותן 10-12 סטים לשריר גדול אבל מתוכם 3-4 הם סטים של 50% ו75% כדי לתת חימום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מגיב רק כי ציטטת אותי, ולא כי אכפת לי מכמה כפיפות מרפקים בשנה אתה, רוני קולמן, מייק מנצר וארבל עושים.
פעם חשבו שאתה יכול לעבוד על שריר והוא יגדל לך כל השבוע כל עוד תאכל. עכשיו כשיש טכנולוגיה והרפואה מפותחת- ראו שאין זה כך וה"חומרים" שמעודדים גדילה בגוף לא נשארים שבוע בגוף. אין טעם לקחת דוגמא מבודיבילדרים כי הם: א)עם גנטיקה מעולה ולכן כל עוד הם יתאמנו הם יגדלו ב) הכירו לתחת שלהם את נפלאות המחט. אני (ולא רק אני) מוצא באימון מרובה סטים 2 חסרונות מרכזיים: 1) בסטים עם חזרות גבוהות אתה מדלל הרבה גליקוגן וזה עלול לפגוע בהיפרטרופיה משום שבתאים יש מעט מדי אנרגיה. בסטים עם חזרות נמוכות אתה לא מדלל גליקוגן, אבל אתה צריך לעשות הרבה יותר סטים ואז אתה פשוט שורף לך את העצבים. 2) זה לוקח הרבה זמן. אגב: ציטוט:
אתה יכול לעשות 2 סטים לכשל בדדליפט, ולמחרת להיות חלש בלחיצת חזה.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על כמה סטים אתה ממליץ לשריר קטן ? באימון abs.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן, אני בכלל לא ממליץ ABC כי פעם בשבוע זה תדירות קטנה מדי ופעמיים בשבוע זה יותר מדי פעמים ללכת למכון וגם עלול לגרום לאימון יתר. אבל אם אתה מתעקש- הייתי מביא ב3 סטים לשריר קטן.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה 10-9 ומתקדם יפה.. לגבי abs, יוצא לי לתת לקובצת שריר אחת פעמיים אימון בשבוע. וזה אחלה.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() פאק איך אתה לא מגיע לאיזה 3 שעות אימון?
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנוחה מקס' דקה בין כל סט. אני מסיים כל אימון בשעה גג שעה ו10 דקות, 15 אירובי והביתה ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני אחרי תרגילים כבדים שטווח חזרות של אפילו 8 כשאני מתקרב למקסימום צריך לפחות דקה וחצי מנוחה. זאת הייתה הנקודה שלי גם מקודם לפי דעתי עצימות--->ווליום.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אכפת לי, כמה זמן אתה עושה מנוחה ?.. זה מה שעובד אליי, וזה מה שאני עושה. לא מעניין אותי, אם אתם מסכימים איתי או לא. בין כל סט דקה מנוחה,עם המשקל הכי גבוה שאני יכול.. ואם נראה לך שכל חודש, חודשיים ש1 ס"מ עלייה ביד זה לא טוב, אז אני לא יודע מה כן.
![]() |