|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תגיד, איך עלית ב4 חודשים 13 קילו?!
זה יוצא שכל חודש עלית 3.25 ק"ג ובכלל לא עלית באחוזי שומן, אז איך עשית את זה? לקחת אבקה לעליית מסה או רק אוכל? (אני בינתיים עליתי ב 3 חודשים 4.4 ק"ג- אני עכשיו 1.70 על 56.6 ק"ג) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט מגיע לבחור צל"ש על העלייה.
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי נראה בסדר גמור כמוש אמרו לך ככה ידיים יוצאות במצב כזה (די קטן) אבל בכללי נראה טוב גם היידים דרך אגב לא מבין אתכם כל אלו שרק רוצים להלעות במשקל ודוגרי גם אם תוכלו 800-900 מעלה התחזוקה תעלו נקי מה הבעיה... בחודש אני יכול לעלות 6 קילו :| ואני אומר ברצינות...!
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() רואים את הכתפיים אשר מתחילות לצמוח..זאת רק ההתחלה ,4 חודשיים זה לא הרבה ..אבל אחלה התקדמות..ב 4 חודשים האילו!!!!!
שיהיה לך בהצלחה אחי!!!
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() נראה כמו היקף 31-2
מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ^^
ידיים יוצאות קטנות בפלייס,נראה לי שחפרנו על זה מספיק כבר,אני יכול להבטיח ב 100 אחוז שהיידים לפחות 33. חבר'ה תודה רבה על התגובות בקשר להוא ששאל אם זה אבקת מסה או אוכל זה כמו שאמרו לך גם אבקת מסה זה אוכל ולא לא השתמשתי באבקה אבל יכול להיות שבקרוב אני ינסה איזה סייקל של גיינר וקריאטין בכללי אכלתי הרבה כמו בהמה והתאמנתי כמו חיה וה-12-13 קילו האלה הם לא נטו שריר כמובן חלק זה שומן דווקא עליתי באחוזי שומן הייתי בסביבות ה 6-7 שהתחלתי ועכשיו אני על 10-11. ד"א הנה איזה תמונה שתראו כמה שחיף הייתי =] ![]() התמונה צולמה לפני 5 חודשים +\- ועוד הפעלתי קצת שריר ביד ממה שאני זוכר שתבינו מה זה!:S