|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חיטובבבבבבבבבבבבבבבבבבב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לך מאוד לחטב כבר עכשיו. ברגע שאחוז השומן שלך גבוה מדי, הגוף נוטה להגדיל את יחס העלייה במשקל לטובת השומן.
אתה צריך חיטוב איכותי שיביא אותך לסביבות ה10% ומשם לשאוף לעלייה נקייה. אל תעלה מעל 15% במסה, אתה תתחרט על כך. במקומך הייתי מחטב, וממשיך עלייה די נקייה עד חודשיים לפני התחרות. כמובן שאם אתה מתכנן להיעזר בחומרים אז התמונה קצת שונה... אבל זה כבר ענייו פרטי שלך. פופו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יד קטלנית .. הרבה שומן :-/
![]() |
#4 |
משתמש ותיק
|
![]() אחי תן חיטוב קצרצר
תוריד איזה 4% שומן ותמשיך במסה קצת יותר נקיייהההההההה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() P כמה תגובות תודה
אמממ טוב לגבי כל אלה שאמרו לי לחטב עכשיו חלס עם זה זה סתם מעצבן אותי אני יחטב כמו שאמרתי 5 גג 6 חודש ליפניי התחרות בדרך זו או אחרת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כמה שומן כמה שומןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמההההההההההההההההההההההההההההה
איך אתה מוריד חולצה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תגיב פה יאהבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() סתכל איך אתה נראה אחי
סופגנייה של חנוכה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה מעצבן אותי באנשים כמוך שאם הייתה פה הייתה מקבל כפות ושותק ואם הייתה מדבר הייתה אוכל חור אז תעסה טובה סתום תפה שלך ותשחק בגינו היפה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יאללה להפסיק ילדים.
סמאמיט, מסיבי ביותר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכוסיות לא להגיב
עלק מה זה השומן הזה זה כל פעם מזכיר שאנחנו חיים במדינת ישראל, אי אפשר לקחת שום דבר באופן מקצועי סעמק.
![]() |
#13 |
אזהרה 1
|
![]() אחי תעשה מה שטוב לך
אל תקשיב פה לילדים עם יד 30 שלא מבינים כלום מהחיים שלך הצבת לצעמך מטרה?תשיג אותה ובהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() בהצלחה בתחרות אחלה מאסה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף יש לך סמית!! סוס!!
תמשיך עליה במסה חורף עכשיו.... ושתעשה חיטוב אתה תיהיה פגז!! תייצג את מבשרת בכבוד!
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() מסיבי ביותר, אבל אני דיי בטוח שלא היתכוונתה להגיע למצב הזה. תחשוב על הגוף שרציתה שיהיה לך כשרק התחלתה להיתאמן.
אתה לא מפתח גוף מקצועי, ואין שום סיבה בעולם שתעלה כל כך "מלוכלך". אני לא יודע איך תצא מהמצב הזה. חיטוב של 6 חודשים זה דבר כל כך, כל כך מייאש... בלי קשר לייאוש, זה יכול להוביל לפציע; כי תאמין לי שאתה לא תירצה להיתאמן כמו כוסית 6 חודשים, אתה תתאמן חזק מדיי, יחסית לקלוריות שתכניס לגוף, ויש אפשרות גדולה שתיפצע. אני רק מלחשוב על חיטוב של 6 חודשים מתייאש. טוב... שיהיה לך בהצלחה!!! בן.
![]() |
#17 |
חבר חדש
|
![]() בן צודק אחי...יש לך מאסה יפה אבל אתה העלתה יותר מידי שומן...
לפי דעתי אחי תנסה לעלות כמה שיותר נקי מעכשיו ולא יודע אחי איך אתה הולך לעמוד בחיטוב של 6 חודשים....לא יודע למה אתה עושה את זה לעצמך...לפי דעתי אתה צריך להציב לעצמך גבול ואם אתה עובר את הגבול הזה אז תתחיל לרדת כי ככה יהיה לך אחר כך יותר קל להיתחטב
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() חיטובבבבבבבבבבבבבבבב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי להתחיל חיטוב ב1.1.07
מה אומרים? אני מקווה להגיע לאזור ה90 קילו עד אז צריך להתחיל לאכול בטונות חחח סתם כמה שיהיה יהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה בערך איזה 20% אני מאמין, ובאחוזים כאלה המאסה שאתה צובר הולכת בד"כ לכיוון השומן. חבל :\ |
|
![]() |
![]() |