|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() ^^
חחח לפי האשכולות שלך אפשר להסיק שאתה לא כזה מבין גדול, בקיצור אתה ספאמר חחח עלק אין לי חזה היית מת לחזה כזה, גב אני יודע שלא משהו אבל הוא השתפר מפעמים קודמות אתה לא יכול להגיד שלא, ואני לא הולך לגדל שיער סורי שכח מזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך מושג איך אני נראה בכלל אז למה אתה מדבר סתם?
אני לא מבין שאתה אומר "היית מת לחזה כזה" זה אומר שהחזה שלך הכי גדול (או שככה אתה חושב לפחות?). לא מבין? ראית תפריסה שלך? חחח אין מה לומר, אתה לא יודע לקבל ביקורת. פרסמת תמונות כדי שאנשים יגיבו את דעתם ואני הגבתי את דעתי אז אל תגיד לי שאני לא מבין, אחרת פשוט תפרסם ותגיד "אני סוס". תתבגר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לירון אני לא רוצה לבאס, אבל בחודש אחד אי אפשר לעלות כל כך הרבה כמו שאתה עלית, 5 קילו? אני עליתי בחודש בין קילו ל-2 וגם זה בספק |: כי יכול להיות שהרוב נוזלים וזה...
בכל מקרה, אתה נראה רע בתמונות, אחת אחת... הפוזינג ממש לא טוב והתירוץ של 8 בבוקר כבר שמענו... תעלה תמונות נורמליות אל תפרסם את עצמך ככה, סתם פאדיחה ואני לא מאמין שהיד שלך בהיקף 39...
![]() |
#24 |
מושעה
|
![]() סלח לי אחי! אבל אתה אחד המכוערים !!!!!!! תוריד תמשקפיים אתה לא דוגמן!!
אחלה טרפזים ! חרא גב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נירא סבבה לא יותר מזה
ותפסיק להיות כזה מיתנשא אומרים לך דעה תגיד תודה אני ישפר וזהו מה אתה יוצא על כך אחד שלא אוהב איך שאתה נירא ביקשת דעה הביאו זהו
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תעלה תעלה עכשוויות
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני הכי לא מתנשא שיש אם כבר ההוא, אני מודע לזה שהגב שלי דורש שיפור אבל אם הוא אומר שאין לי חזה אז כנראה הוא עיוור, אם אחד כמו גלעד אמר שיש לי חזה טוב אז יש לי חזה טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תמשיך לעבוד חזק נשמה
![]() |
![]() |
#29 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל גם זה לא נראה לי.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() ^^
היקף יד בתמונה 37 על גובה מטר 80 תחשב את זה תראה שזה ישמע לך הגיוני, ועדיין לא העלתי תמונות מצב נוכחיות של הידיים, וחזה בטח שיש מה אתם אומרים שאין בתמונות לא ממש רואים במציאות כן, וחוץ מזה גלעד אמר שהחזה טוב אז אני מקשיב לו כי הוא מבין המבינים הגדולים בפורום, וחוץ מזה התמונות באיכות זבל פעם הבאה אני מצלם עם מצלמה דיגיטלית ולא עם המצלמת WEB המחורבנת שלי שקניתי אותה לפני 5 שנים. נ.ב לפי דעתי עליתי להיקף 39 בעיקר משיפור יד אחורית כי עד לפני חודש היא הייתה בפיגור, למה עכשיו התחלתי לעשות לחיצת חזה אחיזה צרה ולחיצה צרפתית מה שלא הייתי עושה לפני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה?
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() סבבה...תעלה עדכניות...
ולא קשור לגלעד..אבל לא תמיד מי שגדול כל כך הוא כזה מבין... יש לי אחד המכון פשוט עצום....ענק כזה ועבה חיה... אמר לי לא לעשות תרגילים בעמידה כי אני לא יגבה.... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם לא ,לא תיגבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() נירא אחלה, בכל מקרה .. תעלה תמונה עם סרט מדידה אני עדיין לא בטוח איך אתה מודד
ותפסיק לכתוב בכחול זה לא Fxp , ויש פה מישו שכותב בכחול במקרה זהוא מתחרה בפיתוח גוף ואני תמיד מתבלבל בגלל הצבע
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מקשיב רק לגלעד אז למה הדיון הזה? שאל אותו וזהו..
לא שאני מזלזל בגלעד פשוט אם רק הדעה שלו מעניינת אותך אז למה פתחת דיון שכולם יגיבו על התמונות שלך? בכל מקרה, אתה כנראה מודד לא נכון, כי יותר מידי אנשים (כולל אני) אומרים שאין מצב שיש לך 39 (בייחוד לא לפי התמונות). ואתה כן מתנשא חביבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברוך השם יש לנו עיינים אחי העלתה תמונה אז תקבל תגובות אפחד פה לא בא לעשות לך רע נותנים לך ביקורת אחינו
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() איך עלית ככה בבייספס בהיקפים? משהו פה נראהלי לא הגיוני...
עזוב את הידיים , איך עלית בתאומים ככה?! נראהלי אתה לא מודד נכון או שרק שיערת את העליה חח בכל מקרה צריך עוד מסה לדעתי בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע איך הוא בודק אותם אבל אני צריך לנסות תשיטה שלו Xd |
|
![]() |
![]() |