|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי פעם תוכנית שהסבירו בדיוק מה קורה כשמגלחים שיערה וכשמורטים וכאלה..
הרי שיער זה שורש שממנו יוצאת שיערה כשמגלחים את השיערה אז תמיד יוצא שהיא נחתכת באלכסון ובגלל זה זה יוצר אשליה שהשיערה שחורה יותר ובקשר לזה שהשיערה גודלת מהר יותר זה נראה ככה בגלל שכשמורטים למשל עם שעווה אז השיערה יוצאת מהשורש ולוקח לה יותר זמן לגדול שוב, כשמגלחים אז היא יורדת רק מהעור אבל היא לא צריכה לגדול שוב.. ולכן זה נראה כאילו היא גודלת מהר יותר שעווה מחלישה את השיערה כי זה כמו להרביץ לשורש.. עם הזמן הוא נחלש.. כשמגלחים לא נוגעים בשורש ובגלל זה לא קורה לו כלום בגלל זה גם במשך הזמן השעווה פחות כואבת כי השורש נחלש
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר בין גדילה מואצת לגילוח. זמן הגדילה תלוי רק בגנטיקה של צמיחת השיער אצל כל אחד. זה לא משהו שמשתנה בגלל גילוח\קיצוץ\הוצאה מהשורש, אלא משתנה רק בתנאים הורמונליים שונים לכל היותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נו אז לא הבנתי
מי מצטלם בלול? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() רגע, כמה עולה המשחה?
יש לי זקן סבבה ובצוואר מן חור שלא גודל בו כמעט זקן יעני הכל מסביב יפה רק בעיגול הזה לא גודל כמעט כלום חח
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שן על יא ילדון... פה זה לא סקס נוער, חושב שאתה עושה איזה תואר בקקי ופיפי באיזה מכללת שקר כלשהיא אתה יכול לתפוס תחת? ועוד אתה מדבר על יומרנות. יאללה, צא צא עם ארבל לנסות לתפוס בנות ואז לספר על פה בפורום. ורק תיזכורת קטנה: http://www.************/forum_posts....781&PN=5&TPN=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
הוכחה שנישואים בין קרובי משפחה כן משפיעים על היכולות הקוגניטיביות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוכחה שאי עשיית צבא פוגעת ביכולת להיות בן אדם נורמלי.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שניגע בעובדות? ה"מכללת שקר כלשהו", זאת האוניברסיטה העברית, וה"תואר בפיפי קקי", זה בראית חשבון, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. זה לא אומר כלום, אנשים מטומטמים ואנשים חכמים יושבים על הספסלים אצלנו, אני רק מנסה להבין איך הסקת מזה שזה אמור לשנות את הגישה שלי? בין ה"עבר הצבאי" שלי, לאיזכור לעוד פורומים שאני גולש בהם למה שאני עושה ביום יום, כנראה שאתה מתעסק בי לא מעט... Gay crush לא ממומש? אני לא חובב זרגים, קוקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק יודע שקוראים לך גבראיל, אתה מתעסק בפיפי וקקי ולא עשית צבא. יאללה אל תגיב גם, אין לי כוח. חשבתי יהיה מצחיק אבל לא. |
|
![]() |
![]() |