|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בטיב טעם לדוג' זה עולה 7 שקל, ועוד כמה חנויות אני מכיר שאפילו יותר זולות [פעם היה 6, עכשיו עלה ל6.40]. אני מדבר על תפזורת כמובן, מי הפראייר שיקנה בחבילה מוכנה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחח עלק, איפה ירקות איפה שומן נורמלי איפה הגיוון
לא תחזיק עם זה שבועיים לדעתי
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
סתכל טוב ותראה... והוא לוקח מולטי ויטמין כתחליף לירקות לפי המ שהבנתי. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תפריט אדיר, ממש אהבתי.
תעדכן, מעניין טילים! למרות שאחי זה באמת יוצא לך יותר יקר.. יוצא לך איזה 45-50 שקל ליום. 4 סקופים - 16 שקל 1.5 ליטר חלב - 8~ שקל קורנפלקס - 20 שקל עם התפוח, הקפסולות והבננה זה 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() תעדכן בהמשך כמו שפאניק אמר! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא עדיף ש"ש במקום הקורנפלקס ? יותר זול
בכל מקרה מראה מענין .. תעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא תחליף
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לגבי ערכים סופיים אחלה תפריט אבל פאק אתה אשכרה יכול כל היום להיות רק על זה?
וזה במשך תקופה ארוכה אני מאמין לא חודש לא? זה אחלה תפריט כמו שירדן אמר אולי מוזר אבל אם מסתכלים בסוף על הערכים נראה טוב אבל תשקול שוב אם תוכל לעמוד בזה כי זה לא קל לדעתי, בהצלחה! ![]()
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() פייי..בהצלחה! נראה לי שתיזדקק לה..
דווקא אני אהבתי..אבל נראה לי קשה לעמוד בו...לאכול כל כך הרבה בארוחה אחת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי בעית תקציב לא משנה לי החישובים האלו .
בקשר לקורונפלקס ב100 גרם קורונפלקס יש 22 גרם חלבון: http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20P3.html ד"א אני עושה את זה כמעט חודשיים ככה שאני חי עם זה יופי בקשר לאבקת חלבון ושמן דגים אני מקבל את זה ביבוא מחו"ל אז החישובים של הארץ מוטעים פה (קונטיינר של 300 קפסולות אומגה 3 180/120 עולה 10$- קוסקו :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט לא מוזר אלה יותר שואף לכיוון הביזארי...
ליטר וחצי חלב אחרי אימון?? למה שלא תדחוס את הכול בארוחה אחת ואז לא תצטרך לאכול יותר למה לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקטע פה לא לאכול ארוחת בוקר ?? לקום ולהיות בצום יעני מה אתה עושה פה זה ממש לא טוב !
תפצל את האחרוה אחרי אימון ותכניס ארחות בוקר אי אפשר להיות ככה .. אתה תקום כולך לא מרוכז עצבני .. |
![]() |
![]() |