|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לכולם אני הולך לעשות שבוע שבועיים תחיטוב אם אירובי עצבני כדי להוריד נוזלים אני אשדתל גם להמנע מכמיות נתרן גדולות ומלחים אני יעלה תמונות עוד כחודש או שבעיים תלוי במצב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() איזה דאבל בק סוס ..
אממ תשפר חזה .
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() יש שיפור בגב עבוד בטן וחזה
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() סליחה על הבורות אבל כיצד אתם יודעים שיש עליו נוזלים?? כלומר מה הדרכים לדעת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אהבתי את הגב!
פרונט יחסית לגב לא משהו תן לו בראש! בהצלחה לך אחי !
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים אני מאמין שהחוסר פרופציה אם הגב והפרונט יסתדר קצת בחיטוב הקצר צר שלי;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מושעה
|
![]() ידייםםםםם??! הזין שלי יותר גדול מהיד שלך אחי מהרר לעבוד על ידייםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך אחלה מסה בגב בקשר לאחוזי שומן אני לא חושב שאתה יותר מ-14%.
ממוטה-יש לו ידיים נחמדות ,נכון שביחס לגב הן נראות קטנות ,אבל סמוך עליו שהוא ישפר אותן. בכללי,נראה אחלה תמשיך ככה אחי אתה מתקדם יפה מאוד.
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ממוטה כשתיראה אולי לא בפוזניג מהצד אתה תגיד מזה היד הזאת אתה בטוח יותר מ 40 כי פשוט הכתפיים מפצות על זה מהצד ד"א glodben ראה אותי אתמול וטען שהתמונות עושות לי עוול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() איזה גב,גנטיקה מטורפת בגב.
שפר חזה ויידים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רואים שינוי חבל על הזמן כל הכבוד גבר בהצלחה!
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אנשים זזתי לישון [איזה ראש תפסתי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב לאף אחד , אם חפץ בך לחטב תחטב , אתה לא תאבד שום שריר אם תעשה את זה כמו שצריך ולא תעשה שטויות כמו לאכול כמו אנורקסית ולרוץ כמו פנתר(מה שלא ישתלב לך טוב לאחר כמה זמן).
סה"כ אם אתה מרגיש נוזלי מיימי ושומני , תחטב כמו שאתה רוצה עד 10% ואז תעלה שוב. סה"כ רובכם סתם פאנטים של איבוד שריר , קצת קשה יותר לאבד שריר כמו שאתם חושבים עם הכמויות חלבון שאתם (אנחנו) דוחפים , המחשבונים של הגירעון הקלורי ממש לא נכונים (או מדוייקים , הכל מתבסס על מחקר 1 שלא חישב בתוכו בכלל את הפן התזונתי) , ואם אתם כבר חושבים שאיבדתם שריר אז הוא לא היה שם מהתחלה אלא אילוזייה של נוזלים או שומן. סה"כ אף אחד לא בודק פה במכונה כמה שריר יש לו בכל הגוף וכמה שומן וכמה נוזלים ככה ששריר אי אפשר לדעת ממש מתי מאבדים , גם אם מאבדים כמה ס"מ ביד אין זה אומר שאיבדת שריר וגם אין זה אומר ששמרת אותו (מה שלרוב חושבים שכן). סה"כ לדעתי המדד הכי טוב זה המשקלים במכון כושר , במידה וחוזרים מחיטוב למסה והמשקלים נשארו אותו דבר (אם עלו עוד יותר טוב) , אז אתם במצב מעולה ולא איבדתם כלום אם בכלל. במצבים קיצוניים של אימון יתר , דילול פחמימות מסיבי אל תצפו לשימור המשקלים במכון ואפילו לרדת למשקלים של ילדה בת 12 שהתחילה כרגע מכון (מה שקרה ב Psmf לאחר חודש וחצי ) , סה"כ נראה טוב , התמונה בצד בפרופיל הייתי אומר קצת מטעה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() Asran תשאיר אייסי או MSN אשמח לדבר איתך בצורה עיניינת יותר ומהירה יותר
תןדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מושעה
|
![]() אחי אל תחטב הידיים שלך קטנות מידי כבר עכשיו אז אחרי החיטוב בכלל יהיו דקיקות תמשיך עם המאסה פשוט תוסיף פעמיים אירובי בשבוע ותראה שיהיה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() בגללך שהחנבץ הזה רצה שאני אגיב אני אגיב :):):):) למרות שבאתי לעשות זאת בכל זאת
![]() ![]() ![]() אייל אתה קרנפון אחי!!!! חיטוב די דוחה במצבך אבל בגרות זו בגרות ...המשך לאחר מכן מסה ותן בראש! ![]() ![]() אוהב אותך יקבב מסריח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח תודה אחי הענק ביותר:d אוהב אותך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |