|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני חושב שכן למה תיראה שני ילדים באים לחדר כושר שניהם לא נגעו בחיים במשקולת
אחד רגיל שוקל 60 והשני 85 אני מתערב שזה ששוקל 85 ירים יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל נגיד שיש לשניהם מאסת שריר זהה, והאחוז שומן שונה, ז"א זה עם ה60 קילו יהיה על 9% וזה עם ה85 יהיה על 20% (סתם ערך לא מחושב) אבל על אותה מאסת שריר. עדיין הם ירימו משקלים שונים?
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
נקח לצורך הדוגמא שני גברים בני 27,שבחיים לא היו בחדר כושר,זה בהחלט קשור לאחוזי שומן,ומסת שריר. גבר בריא אם אחוזי שומן בין13-14 ששוקל 60 קילו בהחלט ירים יותר משקל מאשר גבר שמן אם 40 אחוז שומן (בהנחה שהם אותו גובה)\ ששוקל 85. אלה אם כן אותו גבר יש אחוזי שומן גבוהים+מסת שריר מכובדת. אני חותם שהתשובה לפוסט היא לא!. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
נקח לצורך הדוגמא שני גברים בני 27,שבחיים לא היו בחדר כושר,זה בהחלט קשור לאחוזי שומן,ומסת שריר. גבר בריא אם אחוזי שומן בין13-14 ששוקל 60 קילו בהחלט ירים יותר משקל מאשר גבר שמן אם 40 אחוז שומן (בהנחה שהם אותו גובה)\ ששוקל 85. אלה אם כן אותו גבר יש אחוזי שומן גבוהים+מסת שריר מכובדת. אני חותם שהתשובה לפוסט היא לא!,תלוי במסת שריר ולא במסת שומן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה קשור למסת שריר נטו.
אתה לא מרים משקל עם השומן שלך, אלה עם השריר לכן מה שחשוב זוהי מסת השריר בלבד.
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ואו כמה בולשיט בפוסט אחד. #$@
מי שירים יותר זה לא זה שיש לו יותר מסת שריר (נקרא לזה יחידות מוטוריות), אלא זה שה(אחוז יחידות מוטוריות שהמערכת הנויורלוגית שלו מפעילה באותה תנועה ספציפית) כפול היחידות המוטוריות שיש לגוף, גדול יותר. בצורה יותר מעשית: מסת השריר של משה היא X, מסת השריר של יוסי היא 2x. המוח של משה יודע לנצל 80% מהיחידות המוטוריות שלו בתנועה מסוימת, בעוד יוסי מנצל רק 20%. משה = 0.8x יוסי = 0.4x משה > יוסי יש פה כמובן עוד פרמטרים בתמונה כמו טווח תנועה, סיבים מיופיברילארים\סרקופלאזמים וכו', אבל זה בגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ובכלל מי שיותר מרסיבי לא מחויב להרים יותר..יש חברה גדולים ממני בחדר כושר שלא מרימים 3\4 ממה שאני מרים...
אם המפתח לכוח היה המאסה מי היה עובד בתווך חזרות 1-5 בכלל ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() זה אינדיבואלי מאחד לאחד
אני מכיר אנשים גדולים שמרימים כמוני ואפילו קטנים שמרימים כמוני כל אחד והכוח שיש לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא קבוע מן הסתם, כל אחד וכמה אחוז שהוא מנצל בהתאם לעבודה שלו... POWERLIFTERים ינצלו הרבה יותר מBODYBUILDERים בגלל שזה כל הענף שלהם למעשה ![]() זוהי הסיבה שאתה רואה אנשים שנראים גוזלים ליד ג'אי קאטלר ומרימים יותר ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להסביר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() זה כוח המוח חחחחח
הקשר למוח זה כמה שהוא יודע להפעיל תשרירים... קצת קשה להסביר את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בכל מקרה השרירים מתפתחים ללא קשר למוח...הסתבכתי ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה שפאוורליפטרים עושים זה שהם מלמדים את הגוף לנצל יותר יחידות מוטוריות וככה הם מרימים יותר משקל. אתה יכול לצפות בתחריות של הרמת משקולות למשקל נמוכים אני בספק עם קולמן וחבריו עושים את זה אפילו במשקלים שלהם. מה שכן ביחס למסה שלו קולמן חלש הוא לא ממש את מלוא הפוטנציאל שלו מה שפאוורליפטר שואף לעשות.
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה היא בנוגע לשומן, לא הזכירו כאן בכלל את מערכת העצבים .. נציג לך את השאלה בצורה מופשטת - למשה יש X מסת שריר והוא יודע לנצל 80% מהיחידות המוטוריות שלו וכיום הוא מרים משקל Y. משה אכל אכל, גדל - אבל רק בשומן (טהור) ועכשיו הוא שוקל יותר אבל עם עדיין אותה X מסת שריר ואותה נצילות 80% - האם הוא ירים את אותו המשקל Y ? או יותר? והתשובה היא שהוא ירים את אותו המשקל Y. הסיבה שפאוורליפטרים שמנים יותר מרימים משקל כבד יותר היא שיש להם יותר יחידות מוטוריות (מסת שריר) בלי קשר לשומן שיש מעליה.
![]() |